بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۱۱۵۵۰۷
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۵
«اجازه برکناری منشی خودم را نداشته‌ام، پس از من انتظار نداشته باشید که وکیل و وزیر را تغییر دهیم» این گفته جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور است که دارای چند پیام و نشانه است که در ادامه به آن می‌پردازیم.

تدبیر24»پرسش نخست این است که چرا جهانگیری این گفته را پس از گذشتن پنج سال از عمر دولت اول و دوم حسن روحانی بیان کرد؟ اگر از ابتدا نقش او آن‌قدر کمرنگ بوده چرا همان ابتدا از کابینه خارج نشده است؟

نکته دوم؛ این گفته‌ها در شرایطی بیان شد که وزرای اقتصادی دولت پس از چند هفته وقفه به دولت معرفی شدند، افرادی که به نظر می‌رسد بیشتر به نوبخت و واعظی نزدیک هستند. اگر قرار بود که تیم اقتصادی دولت با جهانگیری هماهنگ باشد و روحانی خلاف این اقدام را انجام داده که بهتر است جهانگیری استعفا دهد و اگر چنین شرطی وجود نداشته است، او نباید این‌گونه از اختیارات خود گلایه کند.

بیان این‌گونه گلایه‌ها به شکل عمومی و رسانه‌ای نشانه‌ای از تشدید اختلاف در درون کابینه است، اختلافی که سرباز کرده و خود را در تغییر تیم اقتصادی و استعفای عباس آخوندی نشان داد. حل باید دید این تغییر جهت اقتصادی کابینه روحانی در حوزه فرهنگ و سیاست خارجی هم خود را نشان می‌دهد یا در همین‌جا به پایان می‌رسد.

نکته پایانی؛ گلایه کردن و استعفا دادن در این شرایط را نه افکار عمومی می‌پذیرند و نه دیگر نتیجه سیاسی در پی خواهد داشت. شاید او باید زودتر چنین موضوعی را با رسانه‌ها و افکار عمومی در میان می‌گذاشت.

گفتمان

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها