بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۱۱۶۵۷۳
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۸
مجید مجیدی کارگردان تحسین شده ایرانی در یک سخنرانی در بیست و سومین دوره جشنواره فیلم «کرالا» گفت زمانی دوستانش به او توصیه کرده بودند که پروژه «بچه های آسمان» را رها کند.
تدبیر24»مجید مجیدی کارگردان تحسین شده ایرانی در یک سخنرانی در بیست و سومین دوره جشنواره فیلم «کرالا» گفت زمانی دوستانش به او توصیه کرده بودند که پروژه «بچه های آسمان» را رها کند.

مجیدی در توضیح بیشتر روند ساخت فیلم «بچه های آسمان» بیان کرد: «بچه های آسمان» توسط چندین شرکت فیلمسازی رد شده بود و آنها می گفتند قصه ای فقط با یک برادر و خواهر و یک کفش! هیچ کس آن را تماشا نمی کند. از سوی دیگر دوستانم به من توصیه کردند این پروژه را رها کنم اما من هرگز تسلیم نشدم.

این کارگردان سینمای ایران با اشاره به اینکه به مرور همه چیز به مرور تغییر کرد، گفت: من تهیه کننده ای پیدا کردم که پذیرفت این کار را هرچند با بودجه ای مختصر انجام دهد و پس از اینکه فیلم ساخته شد صدها جایزه در سراسر دنیا دریافت کرد. «بچه های آسمان» به بیش از ۵۰ زبان ترجمه شد و تمام دنیا آن را تماشا کردند. داستان فیلم حتی توانست وارد کتب درسی مدارس و دانشگاه های چندین کشور شود و درنهایت این کار سخت، موفقیت به ارمغان می آورد.

مجیدی افزود: فیلم های خوب همیشه مخاطب خود را پیدا می کنند، آن فیلم ها را هرگز نباید به عنوان فیلم های جشنواره ای نامید و به جشنواره ها محدودشان کرد.

کارگردان «آواز گنجشکها» در پایان گفت: خیلی خوشحالم که در کرالا هستم، دیدن چهره افرادی که فیلم هایم را دیده اند، احساسات و خوشحالی آنها مرا هیجان زده می کند. من جوایز زیادی از فستیوال های پرشماری دریافت کرده ام اما این، آن چیزی است که برای من به عنوان یک فیلمساز خیلی مهم است.

مجیدی که ریاست هیات داوران بخش بین الملل جشنواره فیلم «کرالا» را برعهده دارد در این نشست از شباهت های فرهنگی میان کشورهای هند و ایران و تجربیاتش به عنوان یک فیلمساز نیز سخن گفت.

بیست و سومین دوره جشنواره فیلم «کرالا» بین روزهای ۷ تا ۱۴ دسامبر (۱۶ تا ۲۳ آذر) در شهر تریواندروم ایالت کرالا کشور هند برگزار می‌شود.

برچسب ها: تدبیر24 ، مجیدی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها