بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۱۱۸۶۶۹
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۱
سیل، زلزله و اینگونه حوادث طبیعی مستقیما به کسی ارتباط پیدا نمی‌کند. البته شاید بخشی از مسائل سیل مربوط به کل سیاست‌های حاکم بر کشور در طول سال‌های دراز باشد.
تدبیر24»وقتی مسیل رودخانه‌ها اشغال می‌شود، جنگل‌ها از بین می‌رود، در نقاط نامناسب خانه‌سازی انجام می‌شود و مسئولان حساسیتی نشان نمی‌دهند، اشتباهات تاثیرگذاری مثل داستان دروازه قرآن شیراز و متعاقبا آن حادثه به‌وجود می‌آید و طبیعتا این مسائل به مدیریت جامعه ارتباط پیدا می‌کند. حال اینکه مخالفان دولت آقای روحانی را مورد هدف قرار می‌دهند کاملا بحثی سیاسی است. برای مخالفان دولت آقای روحانی اگر دست خود را آغشته به عسل کرده و در دهان آنها نیز بگذارد آنها باز هم ناشکری کرده و دست او را گاز خواهند گرفت. لذا این نوع مخالفت‌ها اتفاقا مخالفت‌هایی است که همسو با دشمنان در خارج؛ علیه مدیریت کشور انجام می‌شود و این جریانات در این شرایط حساس و خطیر با اینگونه مخالفت‌ها با دولت در حقیقت نظام را زیر سوال می‌برند. این در حالی است که شعارهای نظام‌مند داده و از علاقه و پیوند خود به نظام می‌گویند. اتفاقا برخی مقامات دولت نیز در این باره گفته‌اند که سیاسی کردن مساله سیل خیانت به کشور محسوب می‌شود. این مسائل نیز در شرایطی صورت می‌گیرد که فعلا در شرایط هجوم غیر نظامی آمریکا با تحریم مواجه هستیم و بزرگترین مشکلات و محدودیت‌ها برایمان ایجاد شده است. با این حال برخی در کشور بر علیه دولت اقداماتی می‌‌کنند. البته این سخنان بدین معنا نیست که دولت آقای روحانی بی‌عیب و نقص است، اما همه دولت‌ها از این نقصان‌ها برخوردار بوده‌ و شاید برخی دولت‌ها خیلی بیشتر نقص داشته‌اند. اتفاقا دولت آقای روحانی دولتی است که عاقلانه و سنجیده عمل و حرکت می‌کند ولو اینکه اشتباهاتی نیز داشته باشد. نباید از یاد ببریم دولت‌هایی داشتیم که سرتاپای عملکردشان اشتباه بوده و مسائل مختلفی در کشور ایجاد کردند، اما همین کسانی که اکنون به مخالفت با دولت می‌پردازند آن زمان از دولت وقت تعریف و تمجید می‌کردند! از طرف دیگر در طول وقوع سیل اخیر که اکثر استان‌های کشور را فراگرفته همه دستگاه‌ها اعم از دولت، هلال احمر، سپاه پاسداران، استانداری‌ها و ارتش بسیار خوب عمل کردند. مدیریت سیل در کشور با حداقل تلفات را می‌توان از عملکرد خوب دولت دانست. درآمریکا یک طوفان می‌آید بیش از هزار نفر کشته می‌شوند در حالیکه اکنون در خوزستان با مشکلات عجیب و عظیمی که دارد بالاخره مسائل مدیریت می‌شود و دستگاه‌های مختلف همکاری می‌کنند. لذا اینگونه برخوردهای تخریبی علیه دولت و سایر نهادها، کفران نعمتی عجیب است که برخی جریانات انجام می‌دهند. البته باید اذعان داشت که در حالت کلی به دنبال اینکه مشکلات کشور خاتمه پیدا کرده و ایرادها بر طرف شود نیستیم. همه دولت‌ها به نوعی می‌خواستند برای مردم کار کنند حتی دولت احمدی‌نژاد، اما اگر به دنبال کشوری آزاد، توانمند و توسعه یافته هستیم باید بایسته‌ها و مولفه‌های آن را نیز پذیرفته و رعایت کنیم که مردم نیز از آن منتفع گردند.


مصطفی هاشمی طبا،فعال سیاسی

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها