بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۱۱۸۷۵۱
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۵
رئیس دفتر رئیس جمهور، گفت: عراق و اقلیم کردستان، فرصتی بسیار عالی برای توسعه صادرات و عبور از تحریم‌های ظالمانه است؛ چراکه در صورت افزایش حجم مبادلات تجاری، مالی و درهم تنیدگی اقتصادی، جلوی دخالت های بیگانگان در روابط بین کشورها گرفته می‌شود .
تدبیر24»محمود واعظی در جلسه سرمایه گذاری و توسعه استان کردستان، با بیان اینکه حادثه سیل فروردین ماه ۹۸ با وجود رنج و خسارات به مردم، برکاتی از جمله تأمین آب پشت سدها و رفع مشکلات محیط زیستی به همراه داشت، گفت: در این حادثه شاهد همبستگی و همدلی بین همه نهادها، ارگان‌ها، نیروهای مسلح و مردم بودیم.

وی با اشاره به موقعیت ژئوپلتیک استان کردستان و همجواری با کشور عراق، بیان کرد: همین امر موجب شده تا بخش دولتی و غیر دولتی نگاهی ملی نسبت به توسعه، آبادانی و مسائل این استان داشته باشند.


رئیس دفتر رئیس جمهور با تاکید بر اینکه اقتصاد کشور زمانی اصلاح می‌شود که بودجه دولتی برای سرمایه‌گذاری در استان‌ها به صفر و تأمین مالی و سرمایه گذاری بانک‌ها و بخش خصوصی به اوج برسد، تصریح کرد: فعالیت و ورود جمعی و تیمی بانک‌ها و بخش خصوصی در پروژه‌های کشوری و استانی منجر به تقسیم سود و کاهش ریسک سرمایه گذاری‌ها می‌شود.


واعظی بر ضرورت توجه بیشتر به استان‌های مرزی از جمله کردستان تاکید و عنوان کرد: این استان‌ها آئینه کشور هستند؛ چرا که اکثر مبادلات و مراوادت کشورهای همسایه، نه در تهران بلکه دراین استان‌ها انجام می‌شود.


وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران، شریک اول عراق بوده و بالاترین میزان واردات این کشور از ایران است، گفت: عراق و اقلیم کردستان، فرصتی بسیار عالی برای توسعه صادرات و عبور از تحریم‌های ظالمانه است؛ چراکه درصورت افزایش حجم مبادلات تجاری، مالی و درهم تنیدگی اقتصادی، جلوی دخالت‌های بیگانگان در روابط بین کشورها گرفته می‌شود.


رئیس دفتر رئیس جمهور، با تاکید بر اینکه توسعه خط ریلی به سنندج و در مرحله بعدی به مرز ایران و عراق از سیاست‌ها و برنامه‌های جدی دولت تدبیر و امید است، ابراز امیدواری کرد که با تأمین سرمایه مورد نیاز، این پروژه عملیاتی شود.


واعظی با اشاره به مزیت‌های بالای کشاورزی، دامپروری، گردشگری و معادن کردستان، ذکر کرد: باید با حمایت بانک‌ها و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به دنبال مجریان مناسب دارای اهلیت باشیم.


وی با اشاره به امضای تفاهم نامه با عراق برای احداث ۵ شهرک صنعتی مشترک، خاطرنشان کرد: یکی از این شهرک‌های صنعتی در کردستان احداث می‌شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها