بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۱۱۹۰۶۲
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۶
بیش از ۲۶۰ میلیون نفر در سراسر جهان از اختلالات اضطرابی رنج می‌برند و این بدان معناست که اگر حتی خودتان درگیر این اختلالات نیستید، حتما فرد یا افرادی را در اطرافیان خود می‌شناسید که با این مشکل دست به گریبان هستند.
تدبیر24»افرادی که از اضطراب رنج می‌برند اغلب این احساس را دارند که هیچ راهی برای توقف آن وجود ندارد.

این در حالی است که اگرچه هیچ راه‌حل سریعی برای از بین بردن اضطراب وجود ندارد اما تکنیک‌های ساده و کاربردی وجود دارند که می‌توان از آنها برای مدیریت بهتر این اختلال و آسان‌تر کردن زندگی به مروز زمان استفاده کرد.

برخی از این اقدامات در ادامه به نقل از سایت "ایندی ۱۰۰" آورده شده است:

۱) با کسی که به او اعتماد دارید، صحبت کنید

صحبت کردن در مورد آن چه که به شما احساس اضطراب می‌دهد به شما کمک می‌کند. فردی که با او صحبت می‌کنید، می‌تواند یکی از اعضای خانواده یا دوستی باشد که او را می‌شناسید یا فردی باشد که برای کمک به شما تخصص دارد.

۲) خواب کافی داشته باشد

اگرچه ممکن است تصور کنید نداشتن وقت کافی برای انجام کارهایتان بر اضطراب شما می‌افزاید و در چنین شرایطی اهمیت دادن به خواب کافی غیرعقلانی است اما واقعیت این است که خواب کافی برای حفظ سلامت روانی شما و تحت کنترل داشتن آن اهمیت بسیاری دارد.

کمبود خواب یکی از مهم‌ترین محرک‌های اضطراب‌های عمده است. با توجه به تحقیقات صورت گرفته خواب ناکافی می‌تواند واکنش‌های مقدماتی مغز را تقویت کرده و سطوح اضطراب کلی را بالا ببرد.

۳) مراقب سلامت خود باشید

توجه به رژیم غذایی و میزان ورزش نیز مفید است. منظم بودن وعده‌های غذایی و حفظ پایداری قند خون می‌تواند به حفظ مناسب سطح خلق و خو و انرژی و همچنین ورزش می‌تواند به کاهش استرس و بهبود سلامت روانی شما کمک کند.

۴) مصرف کافئین را کاهش دهید

کافئین به طور ویژه‌ای می‌تواند برای اضطراب مضر بوده و هر دو با تأثیر بر خواب، باعث خستگی و بی‌حوصلگی می‌شوند. مصرف آب کافی نیز می‌تواند با تسهیل تمرکز و تفکرِ روشن به خلق و خوی شما کمک کند.

۵) تمرینات تنفسی پایه را انجام دهید

تمرینات تنفسی می‌تواند به شما در حفظ آرامش کمک کند تا در شرایط استرس‌زا کنترل بیشتری داشته باشید. تمرکز بر تنفس‌های عمیق، استفاده از تنفس‌های شدید عمدی و آگاهی از تنفس خود و دم و بازدم می‌تواند به آرامش ذهن کمک کند.

می‌توانید برخی از این تمرینات تنفسی را به طور آنلاین جست‌وجو کرده و فرا بگیرید.

۶) خاطرات خود را ثبت کنید

توصیه می‌شود اتفاقاتی را که برایتان رخ می‌دهد و اضطراب شما را بر می‌انگیزد یادداشت کنید تا الگوی اختلالات اضطرابی‌، محرک‌ها و تجربیات اضطراب‌زا در شما مشخص شود. این امر به شما کمک می‌کند تا علائم زود هنگام اضطراب را در آغاز مشاهده کنید.

شما هم‌چنین می‌توانید زمان‌هایی که همه چیز به خوبی پیش می‌رود را یادداشت کنید. اضطراب می‌تواند گاهی به این معنی باشد که شما زمان زیادی را صرف فکر کردن در مورد همه چیزهایی که در زندگی‌تان بد است، می‌کنید و از همین رو لازم است گاهی خود را تشویق کنید و به اتفاقات خوب زندگی‌تان توجه بیشتری داشته باشید.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها