بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 30
کد خبر: ۱۲۰۰۴۵
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۲
سخنگوی نمایندگی ایران در سازمان ملل در توییتی با اشاره به تذکر نمایندگی به خبرگزاری آسوشیتدپرس اعلام کرد: آنچه از مصاحبه ظریف منتشر شده تحریف آشکار است.
تدبیر24»علیرضا میریوسفی سخنگوی نمایندگی ایران در سازمان ملل با تکذیب نقل قول منتشر شده در برخی رسانه‌های آمریکایی از قول ظریف نوشت: متن پرسش و پاسخ نشان می‌دهد تفسیر آسوشیتدپرس از این سخنان اشتباه است و می‌تواند موجب کاهش اعتماد عمومی به رسانه‌ها شود.

خبرگزاری آسوشیتدپرس با تفسیری اشتباه از مصاحبه محمدجواد ظریف با NBC از آمادگی ایران برای مذاکره بر سر قدرت دفاعی مشروع خود خبر داده بود؛ خبری کذب که موجب واکنش پمپئو و ترامپ نیز شد.

میریوسفی نوشت: «تفسیری که آسوشیتدپرس از مصاحبه دکتر ظریف با ان بی سی‌نیوز درباره آمادگی برای مذاکره ذرخصوص برنامه موشکی ایران داشته به طور کامل اشتباه است. این جمله که "اگر ایالات متحده می‌خواهد درباره موشک صحبت کند، باید فروش انواع سلاح به کشورهای منطقه شامل فروش موشک را متوقف کند"، به هیچ عنوان به این معنی نیست که ایران مایل است درباره برخی جنبه‌های توان موشکی خود مذاکره کند. توان موشکی ایران بطور مطلق و تحت هرشرایطی قابل مذاکره با هیچ شخص یا کشوری نیست.»

وی ادامه داد: مطمئن هستیم که خبرنگاران آسوشیتدپرس به اندازه کافی با زبان محاوره‌ای انگلیسی در این مصاحبه آشنا باشند و می‌دانند که چگونه منظور گوینده را در یک مصاحبه چالشی بطور صحیح از متن استخراج کنند. استخراج یک تفسیر نادرست از یک متن و قرار دادن آن در یک سرخط خبری یقیناً موضوعی است که از ارزش و اعتماد یک رسانه معتبر نزد افکار عمومی می‌کاهد.

وزیر خارجه آمریکا ساعاتی پیش در صفحه توئیتر خود به دروغ مدعی آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای مذاکرات موشکی شد.

این خبر دروغ مایک پمپئو که به گفت‌وگوی تلویزیونی محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران با شبکه ان بی سی اشاره داشت، در حالی منتشر شد که در صحبت‌های ظریف اساساً چنین مطلبی عنوان نشده است.

به نظر می‌رسد وزیر خارجه آمریکا که این روزها از او به همراه جان بولتون به عنوان نماد شکست ترامپ در حوزه سیاست خارجی یاد می‌شود، تمام تلاش خود را به کار گرفته تا بلکه بتواند خود را اثبات کرده و دلیلی بر درستی عملکردش در قبال ایران، در برابر افکار عمومی منتقد داخل آمریکا دست و پا کند.

پمپئو که دیروز نیز در اظهار نظری سفسطه‌آمیز مدعی نبود آزادی بیان در ایران شده و خواستار حضور در مقابل دوربین صداوسیمای کشورمان شده بود، امروز نیز با این دروغ خود در پی القای این نکته بود که سیاست‌هایش در قبال ایران جواب داده و ایران را به میز مذاکره موشکی کشانده است؛ ادعای دروغی که بلافاصله دستمایه تمسخر او در فضای شبکه‌های اجتماعی به ویژه توئیتر شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها