بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۱۲۰۲۵۷
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۸
مدیرعامل بانک سپه از یکسان‌سازی تابلوهای شعب بانک‌های ادغامی تا پایان سال خبر داد.
تدبیر24»به نقل از روابط عمومی بانک سپه؛ محمدکاظم چقازردی به مناسبت روز خبر نگار در نشستی خبری با اصحاب رسانه  دیدار  و ضمن تجلیل از خبر نگاران این حوزه، پیرامون مسایل بانکی توضیحاتی را اراِیه و به سوالات  خبر نگاران نیز  پاسخ داد.

 مدیرعامل بانک سپه از یکسان‌سازی تابلوهای شعب بانک‌های ادغامی تا پایان سال خبر داد.

چقازردی با اشاره به اقدامات بانک سپه در سال جاری، اظهار کرد: در حال حاضر مهمترین پروژه‌ای که ما بر آن متمرکز هستیم، اجرای درست و هدفمند ادغام بانک‌های نیروی‌های مسلح است.

به گفته مدیرعامل بانک سپه، تجربه چنین پروژه‌ای در تاریخ انقلاب اسلامی وجود ندارد و تجربه‌های جهانی نیز دو مورد بیشتر نبود که برای افزایش کارایی بانک‌ها بود.

چقازردی افزود: نوع ادغام ما رویدادی در راستای اصلاح ساختار بانکی است یا به عبارت دیگر این کار بر اساس مسئولیت‌ها و شرایطی که ایجاب می‌کرده قرار است انجام شود.

وی با بیان اینکه بانک‌های خصوصی در اوایل دهه ۸۰ برای افزایش کارایی و ایجاد رقابت ایجاد شدند، تصریح کرد: در اواسط این دهه بود که ما تحریم شدیم و در حالی که از نظر ارزی فعالیت خوبی داشتیم و بیش از ۲۵ درصد از فعالیت‌های ارزی کشور در اختیار بانک سپه بود، با تحریم همه بخش‌های ارزی‌مان متوقف شد که توانستیم پس از مدتی راه هایی پیدا کنیم که مشکلات مشتریان‌مان را حل کنیم.

مدیرعامل بانک سپه ادغام ظرفیت‌ها، تجربه‌ها، نیروها و توانمندی‌ها سبب پیشرفت بانک سپه می‌شود، گفت: فعالیت‌های ادغام باعث مرحله اجرایی و عملیاتی شده و مراحل اصلی ادغام را پشت سر گذاشتیم و می‌خواهیم این کار را با تدبیر انجام دهیم.

چقازردی ادامه داد: من برای هر بانک یکی از اعضای هیات مدیره را به عنوان نماینده بانک سپه در آن بانک معرفی کردم و این کار به دو دلیل انجام گرفت؛ نخست اینکه عملکرد آن بانک را با ادغام همسو کند و ظرفیت‌های آن‌ها را به تدریج شناسایی کرده و بتوانیم از آن استفاده کنیم.

به گفته مدیرعامل بانک سپه، تعداد شعب این بانک پس از ادغام به ۴۶۰۰ شعبه می‌رسد و تعداد پرسنل نیز از ۱۵ هزار به بیش از ۴۲ هزار نفر می‌رسد.

چقازردی با اشاره به ارزش‌گذاری ترازنامه بانک‌ها گفت: عمده این بانک‌ها در یک وضعیت مناسب به سر می‌برند از نظر ترازنامه و امیدواریم در مجموع بتوانند به ما کمک کنند.

وی با بیان اینکه فرآیندهای عملیاتی مربوط به ادغام در برنامه زمان‌بندی مشخص شده به خوبی در حال انجام است ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال تابلوهای شعب این بانک‌ها یکسان‌سازی شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها