بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 19
کد خبر: ۱۲۱۳۲۳
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۹
اگر جزو افرادی هستید که آجیل شب عید خریداری کرده و نگران شیوع ویروس کرونا از طریق آجیل هستید بنا بر گفته رئیس اتحادیه اجیل و خشکبار می توانید برای رفع این نگرانی آنها را در خانه حرارت دهید.
 تدبیر24»مصطفی احمدی با تاکید بر رعایت بهداشت آجیل از فرآوری تا فروش گفت:طبق دستورالعمل ابلاغ شده به اعضای اتحادیه آجیل و خشکبار، بایستی حتما بر روی تمام آجیل و خشکبار سلفون کشیده شود  و امکان تست توسط مشتری نیز وجود ندارد. از طرفی مشتری و فروشندگان حق دست زدن به آجیل و خشکبار را ندارند و فروشندگان موظفند حتما از دستکش و ماسک استفاده کرده و بهداشت فردی را رعایت کنند. همچنین در ورودی مغازه ها نیز بایستی افرادی ایستاده و به مشتریان مواد ضدعفونی کننده دهند تا مشکلی برای جنس ایجاد نشود.

وی ادامه داد: به کارگاه های فرآوری آجیل نیزاعلام کردیم که افراد باید هنگام ورود به هر بخش از کفش های متفاوتی استفاده کنند و مشتریانی که سال های قبل از پای دستگاه فرآوری به صورت عمده آجیل را خریداری می کردند نیز حق ورود به کارگاه را ندارند.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار با بیان اینکه توصیه می کنیم امسال از آجیل فرآوری شده بیشتر استفاده شود تا خام، گفت: همه اجناس فرآوری شده بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ درجه سانتی گراد حرارت داده می شوند و در این دما ویروسی باقی نمی ماند. همچنین اگر بعد ازخرید مشتری حساسیت بیشتری داشت می تواند با استفاده از مایکرویو یا روی گاز پروسه حرارت دهی را انجام دهد.

به گفته وی پروسه حرارت دهی مجدد بر روی آجیل تاثیری در کیفیت  آجیل نخواهد گذاشت ومردم با خیال راحت می‌توانند این کار را انجام دهند.
برچسب ها: آجیل
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها