بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۱۲۲۲۰۴
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳
رییس اداره پیشگیری از بیماریهای واگیر و غیر واگیر دار دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: دقت تست رپید برای شناسایی افراد مبتلا به کرونا وابسته به زمان انجام تست در دوره بیماری است؛ اگر تست رپید برای شناسایی افراد مبتلا به کرونا که داری علایم هستند قبل از روز پنجم پس از علامت دار شدن انجام شود دقت بیشتری دارد ولی پس از آن به شدت کاهش می یابد.
تدبیر24»دکتر محمد جعفر صادقی با اشاره به اینکه در حال حاضر در کشور سه نوع تست برای تشخیص بیماری کرونا وجود دارد که از آن جمله تست مولکولی یا پی سی آر PCR، تست سرولوژیک و تست رپید آنتی ژن است، عنوان کرد: تست مولکولیPCR برای تشخیص قطعی بیماری استفاده می‌شود و تست سرولوژیک برای بررسی سطح آنتی بادی و ابتلای قبلی افراد استفاده می شود.
 
وی با بیان اینکه تست سرولوژیک مشخص می کند آیا فرد قبلا به ویروس کرونا مبتلا شده است یا نه؟ ادامه داد: تست سرولوژیک برای بررسی وضعیت سطح ابتلای جامعه به عفونت و انجام مطالعه به منظور تعیین الگوی بیماری در کشور و پیشگوئی شرایط آینده گسترش بیماری در جامعه استفاده می شود.
 
رئیس اداره پیشگیری از بیماریهای واگیر و غیر واگیر دار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تست رپید در مقایسه  با پی سی ار،  ارزش تشخیصی کمتری دارد و برای تشخیص سریع بیماری استفاده می شود، عنوان کرد: اگر تست رپید برای شناسایی افراد مبتلا به کرونا که فاقد علامت هستند قبل از روز 5 تا 7 پس از تماس با بیمار مبتلا به کرونا  انجام شود دقت بیشتری دارد اما پس از آن به شدت افت می کند.
 
دکتر صادقی با بیان اینکه رپید تست زمانی انجام می شود که شیوع بیماری زیاد است و امکانات انجام تست (پی سی آر ) PCR پاسخگو نیست، ادامه داد: در صورتی که نتیجه رپید تست در افراد دارای علامت کرونا منفی باشد باید دو روز دیگر تکرار شود، اگر باز هم منفی بود، انجام تست (پی سی آر ) PCR ضروری است.
 
وی گفت: کنترل روزانه علایم، قرنطینه خانگی و رعایت نکات بهداشتی در افراد علامت دار و یا بدون علامت در تماس نزدیک با فرد علامت دار، علیرغم تست منفی رپید توصیه می شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها