بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 01
کد خبر: ۱۲۲۲۵۳
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۴
سرطان روده رایج‌ترین سرطان در جهان است و می‌تواند در موارد حاد منجر به مرگ بیمار شود.
تدبیر24»براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت سرطان روده رایج‌ترین سرطان در جهان است. با این حال، مرکز مبارزه با بیماری‌های سرطانی اسپانیا اعلام کرده است که ۹۰ درصد افراد مبتلا به سرطان روده در صورتی که به موقع به بیماری خود پی ببرند توانایی درمان آن وجود دارد.

به دلیل آنکه شناسایی ابتلا به این سرطان تاثیر قابل توجهی در درمان آن دارد، متخصصان همواره بر آگاه سازی عمومی نسبت به علائم این بیماری تاکید دارند.

رایج‌ترین علائم سرطان روده شامل موارد ذیل می‌شود:

۱- وجود لکه‌های خونی قرمز یا سیاه در مدفوع که نشان دهنده خونریزی در روده است.

۲- تغییر در حرکات مدفوع برای مثال ابتلا به اسهال، یبوست و یا ترکیب هر دو این موارد

۳- باریک شدن بیش از حد مدفوع به طوری که مدفوع همانند روبان از مقعد خارج شود.

۴- احساس خالی نشدن روده پس از اجابت مزاج

۵- شکم درد که شبیه به گرفتگی عضلات شکم است.

۶- متورم شدن شکم، نفخ و یا استفراغ کردن

۷- کاهش وزن غیرمنطقی و بی دلیل

۸- بی حالی و ضعف در طول روز حتی زمانی که فرد از خواب کافی در طول شب برخوردار است.

علائم بالا رایج‌ترین نشانه‌هایی است که می‌تواند نخستین علامت ابتلا به سرطان روده باشد. به ویژه افرادی که از سابقه خانوادگی در این باره برخوردارند باید توجه بیشتری به علائم این سرطان داشته باشند. با این حال، با برخی اقدامات می‌توان از ابتلا به سرطان روده به مانند بسیاری از سرطان‌های دیگر جلوگیری کرد.

متخصصان می‌گویند که داشتن رژیم غذایی غنی از میوه و سبزیجات و غلات کامل (دارای سبوس) و کاهش مصرف گوشت و فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس می‌تواند خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش دهد. در کنار عادات غذایی، افزایش فعالیت‌های فیزیکی و به صورت مرتب ورزش کردن می‌تواند باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان روده شود.

در کنار اقدامات ذکر شده، بهتر است هر چند وقت یکبار برای معاینه کامل بالینی به پزشک مراجعه کنید. سرطان روده به مانند بسیاری از سرطان‌ها در صورت شناسایی به موقع قابلیت درمان دارد. هر چه میزان پیشرفت بیماری بیشتر باشد، درمان بیماری سخت‌تر خواهد بود.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها