بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۱۲۳۵۷۳
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۷

اکثر خانم ها به دنبال راهی برای کسب درآمد در منزل هستند، یکی از این راه ها فعالیت در زمینه ادویه جات مختلف می باشد، از جمله ادویه هایی که می توانید در خصوص آن مشغول به کار شوید ادویه پاپریکا است که در این مقاله سه نوع آن را به شما معرفی می کنیم.

پاپریکا پیتزا

در کشور مجارستان ادویه پاریکا پیتزا به عنوان یک ادویه اصلی در تهیه انواع غذا ها به خصوص گولاش استفاده می شود، اصالت این ادویه به کشور مجارستان بر می گردد.

پاپریکا ادویه ای است که غذا را بسیار خوش طعم و رنگ می کند که از انواع فلفل های مختلف تهیه می شود. فلفل دلمه ای خشک شده را آسیاب می کنند که به ادویه پاپریکا معروف است، گاهی نیز فلفل دلمه ای خشک شده را تکه تکه می کنند و مستقیم داخل غذا می ریزند که به آن اسلایس پاپریکا می گویند.

در ایران نیز از این ادویه در تهیه پیتزا، قورمه سبزی، پودر سوخاری و انواع غذاهای دیگر استفاده می کنند.

پاپریکا خانگی

یکی از ادویه های محبوب و مورد علاقه خانواده های ایرانی فلفل پاپریکا تازه است که می توان آن را به صورت پاپریکا دودی، پاپریکا خانگی و ساده تهیه نمود این ادویه مجارستانی می باشد، پاپریکا همان فلفل دلمه ای خشک شده است که از دلمه سبز و رنگی به دست می آید و به صورت خشک شده، پرک یا ترکیبی در بسیاری از غذاهای ایرانی مصرف می شود و به خاطر عطر و رنگی که دارد بسیار پرطرفدار می باشد. اغلب پاپریکاهایی که از فلفل دلمه سبز به دست می آید رنگ کمتری دارد و مزه آن تلخ تر می باشد ولی دلمه های رنگی از رنگ بیشتری برخوردار هستند به ویژه دلمه قرمز که با طعم شیرین و رنگ زعفرانی بیشتر مورد استقبال قرار گرفته است و به شکلهای متفاوتی تهیه می شوند همچنین می توان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد و به دو شکل دودی و ساده وجود دارد.

پاپریکا خشک

عوامل مختلفی بر نرخ و قیمت نهایی انواع پاپریکا خشک در بازار های داخلی یا جهانی تاثیر گذار هستند، از جمله میتوان به روش و حجم خرید پاپریکا خشک اشاره کرد.

مطمئنا قیمت پاپریکا خشک شده کیلویی و فله ای خیلی به صرفه تر از نمونه های بسته بندی شده آن است چرا که خود عمل بسته بندی کردن پاپریکا هزینه زیادی دارد، که به نرخ آن ها اضافه می شود.

همچنین اگر برای خرید انواع پاپریکا خشک به شرکت اصلی عرضه کننده آن مراجعه کنید، می توانید محصول پاپریکا را با بهای کمتری تهیه نمایید.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها