بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۱۲۷۵۳
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۰
جلسه شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی ظهر امروز (دوشنبه) به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و تصمیماتی نیز اتخاذ شد.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، اسحاق جهانگیری در این جلسه با اشاره به طرح‌های پیشنهادی در زمینه اصلاح محدوده منطقه آزاد تجاری - صنعتی اروند اظهار کرد: برای اصلاح این منطقه و ایجاد منطقه آزاد، نیازمند بررسی‌های همه‌جانبه هستیم و باید در صورت تصمیم برای انجام این کار، الگویی مناسب و متفاوت از مناطق آزاد موجود در کشور تعریف کنیم.

معاون اول رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه "باید مسائل گمرکی و تردد مناسب ساکنین این منطقه در نظر گرفته شود"، گفت: ورود و خروج مردم به مناطق آزاد یکی از موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد تا محدودیت و مانع برای ساکنان این منطقه ایجاد نشود.

جهانگیری همچنین با اشاره به سفر اخیر نوری مالکی - نخست‌وزیر عراق - به ایران و مذاکرات صورت گرفته درباره اروندرود، خاطرنشان کرد: توافقاتی برای لایروبی اروندرود شکل گرفته و قرار است کارگروهی متشکل از مسئولان دو کشور ایران و عراق این موضوع را تا اجرای کامل پیگیری کنند.

وی با تاکید بر اینکه "رسیدگی به مشکلات خرمشهر و آبادان سیاست جدی دولت است"، افزود: دولت مصمم است با راهکارهای مناسب این مشکلات را در حداقل زمان ممکن مرتفع کند.

جهانگیری از اکبر ترکان مشاور رییس‌جمهور و دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی خواست با تشکیل جلسات مستمر با نمایندگان دستگاه‌های ذیربط درباره ضوابط تأسیس مناطق آزاد و موضوع منطقه اروند به جمع‌بندی برسند و نتایج را برای تصمیم‌گیری اعلام کنند.

در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از الزامات، تعهدات و مستندات مورد نیاز برای بررسی ایجاد یک منطقه آزاد تجاری - صنعتی و تشکیل یک منطقه ویژه اقتصادی، تعدادی از صورتجلسه‌های کارگروه تخصصی شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی مورد بررسی قرار گرفت.

برخی از مصوبات جلسه عبارتند از: افزایش محدوده منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، طرح جامع منطقه آزاد تجاری - صنعتی ارس(جلفا)، طرح جامع منطقه آزاد توسعه سازمان منطقه آزاد تجاری - صنعتی قشم، افزایش محدوده منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید و الحاق جزیره هنگام به محدوده منطقه ویژه اقتصادی قشم.‌

بر اساس این گزارش، وزرای نفت، صنعت، معدن و تجارت، راه و شهرسازی، کشور، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، اموراقتصادی و دارایی، رییس کل بانک مرکزی، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و مشاور رییس‌جمهور و دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی در این جلسه حضور داشتند. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها