بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۱۵۳۱۷
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۸
مجری طرح دریاچه ارومیه:
مجری طرح احیای دریاچه ارومیه تاکید کرد: ما باید دریاچه ارومیه را نجات دهیم، زیرا خشکی این دریاچه مشکلات بسیار زیادی را در منطقه شمال غرب کشور ایجاد می‌کند.
تدبیر24: عیسی کلانتری عصر چهارشنبه در نخستین اظهارات مطبوعاتی خود پس از برعهده گرفتن سمت مجری طرح احیای ارومیه و دراولین روز کاری اش به خبرنگار علمی ایرنا گفت: امید به نجات دریاچه ارومیه هرچقدر هم ضعیف باشد باید عملی شود، مثلا اگر روزنه های نجات 10 درصد باشد، باید بر روی همان میزان متمرکز شده و پیش رویم.

عیسی کلانتریˈ امروز به عنوان مجری طرح احیای دریاچه ارومیه معرفی شد.

از ابتدای روی کار آمدن دولت یازدهم تاکنون جلسات زیادی برای نجات دریاچه ارومیه تشکیل شده است. مسوولان و کارشناسان مختلف محلی و ملی حاضر دراین جلسات بارها براین موضوع اذعان داشتند که اثر گذاری طرح احیای دریاچه ارومیه بیش از هرچیز نیازمند برخورداری از یک مجری ملی با اختیارات لازم است.

وی تاکید کرد: نابود شدن دریاچه ارومیه به معنای از دست رفتن حیات اکولوژیکی ، زیست محیطی و اقتصادی منطقه است از این رو با تمام توان و به هر بهایی باید این دریاچه را نجات دهیم.

کلانتری اظهار داشت: از 2 ماه گذتشته تاکنون جلسات متعددی در زمینه بررسی وضعیت دریاچه ارومیه برگزار شده، اما پس از این، نشست های تخصصی با جدیت بیشتری برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه هیچ اقدامی درکوتاه مدت برای نجات دریاچه وجود ندارد گفت: با توجه به این موضوع اگر قرار است کاری انجام شود، باید اساسی و از پایه باشد از این رو در حال بررسی و تحقیق در مورد تمام جوانب هستیم تا به یک نتیجه واحد برسیم، زیرا تاکنون اظهار نظرها بیشتر جنبه شخصی داشته است، اما بعد از این توسط تیم تحقیقاتی متخصص بررسی می شود.

وی تصریح کرد: علم ما برای برطرف کردن این مشکل کافی نیست از این رو باید با سازمان های بین المللی و کشورهایی که سابقه مشابه کشور ما را داشتند تبادل نظر کنیم و از کمک های علمی و مالی آنها بهرمند شویم.

مجری طرح احیای دریاچه ارومیه با تاکید براینکه مجموعه ای از اقدامات علمی- پژوهشی و تحقیقاتی برای یافتن بهترین راهکار نجات دریاچه روبه نابودی، در حال انجام است،ابراز امیدواری کرد که این بررسی ها به زودی به نتیجه مطلوب برسد.

دریاچه ارومیه شورترین دریاچه جهان در شمال غربی ایران و در منطقه آذربایجان واقع شده است. روند خشک شدن این زیست بوم آبی از یک دهه گذشته شروع شده است و بنا به گزارش سازمان حفاظت محیط زیست بیش از 80 درصد آن تاکنون خشک و به شوره زار تبدیل شده است.

دکتر حسن روحانی رییس جمهوری کشور اولین نشست هیات دولت یازدهم را با محور نجات دریاچه ارومیه برگزار کرد و در آن طرحی ملی برای نجات تعریف شد که اولویت هایی برای اجرا نیز مشخص شد. بعد از بررسی اولویت ها 19 بند برای اجرا، با اهمیت ویژه شناخته شدند که لایروبی انهار منتهی به دریاچه ، مدیریت منابع آب ، نظارت بر سدهای بالادستی و اصلاح روش آبیاری برخی از آنهاست.

همچنین معصومه ابتکار معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست اولین سفر استانی خود را به استان آذربایجان غربی و دریاچه ارومیه داشت و نخستین گزارش های تصویری از شوریده احوالی دریاچه ارومیه پس از این بازدید منتشر شد. ابتکار دراین سفر تاکید کرد که عزم دولت و سازمان حفاظت محیط زیست بر نجات دریاچه است.

دکتر عیسی کلانتری متولد 1331 شهرستان مرند از توابع استان آذربایجان شرقی است. وی تصدی وزارت کشاورزی در دولت اول و دوم سازندگی را در کارنامه فعالیت های دولتی خود داراست. کلانتری از سال 1381 تاکنون دبیرکل خانه کشاورز بوده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها