بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۱۹۲۷
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۲
یك ترمینال اینترنتی اپوزیسیون احتمال خودكشی رضا ربع‌پهلوی به اعتبار ناكامی‌ها و افسردگی وی را بالا دانست.

یك ترمینال اینترنتی اپوزیسیون احتمال خودكشی رضا ربع‌پهلوی به اعتبار ناكامی‌ها و افسردگی وی را بالا دانست.

شبکه بالاترین در این زمینه نوشت: سرنوشت خاندان پهلوی، سرنوشتی تراژیک است. رضاشاه، جد این خاندان، در جزیره موریس در تبعید و انزوا با افسردگی همراه با حس حقارت درگذشت تا در پایان زندگی‌اش از ابهت و شکوه رضاخانی خبری نباشد و سرنوشتش تلخ‌تر از آنچه بدبین‌ترین افراد درباره‌اش پیش‌بینی کرده بودند، رقم بخورد. سرنوشت فرزندش، محمدرضا پهلوی، نیز بی‌شباهت به سرنوشت او نبود. محمدرضا که به گواه دوستانش- همچون حسین فردوست- فردی فاقد اعتماد به نفس بود، در دوره‌هایی از عمر پادشاهی‌اش دچار افسردگی شدیدی شد؛ تا آنجا که سفارت آمریکا در ایران به صراحت به آن اشاره می‌کند. براساس اسناد سفارت آمریکا، او قبل از ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ یکی از دوره‌های افسردگی را پشت سر گذاشت.

 

 همین اسناد نشان می‌دهد که در روزهای پایانی حضورش در ایران در سال ۱۳۵۷ باز هم افسردگی دیرین به صورتی فلج‌کننده به سراغش آمد و تا لحظه مرگ رهایش نکرد. سرنوشت تراژیک او نیز همچون پدرش با مرگ در سرزمینی بیگانه (مصر) و در انزوا رقم خورد تا همگان شاهد پایان تلخ دیکتاتوری باشند که رویاهای بزرگ را در سر می‌پروراند و در این راه از سرکوب شدید مخالفان فروگذار نکرد.

 

 بالاترین افزود: پس از مرگ علیرضا پهلوی، این سوال در ذهن برخی از افراد مطرح شد که علت خودکشی در خاندان پهلوی چیست و چرا دو فرزند محمدرضا پهلوی این‌چنین به زندگی خود پایان دادند.

 

 در ادامه این تحلیل با اشاره به افسردگی خانواده محمدرضا پهلوی و از جمله خودکشی علیرضا و لیلا پهلوی آمده است: این دو ناگهان به خاطر از دست رفتن تاج و تخت دچار افسردگی شدید و بحران گم‌گشتگی شدند و هرگز نتوانستند راه‌حلی برای آن پیدا کنند. چنین افرادی آرزوی پایان دادن به زندگی خود را دارند.

 

 بالاترین در پایان نوشت: اکنون سوال این است که آیا خودکشی علیرضا و لیلا پهلوی پایانی است بر سرنوشت تراژیک خاندان پهلوی یا باز هم خبر خودکشی دیگری در این خانواده به گوش خواهد رسید؟ نمی‌توان پاسخی مشخص به این سوال داد، اما به نظر می‌رسد که بقیه افراد این خانواده از جمله فرح دیبا و رضا پهلوی دچار بحران باشند. شاید سرنوشت این خاندان سراغ رضا پهلوی نیز برود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها