بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۲۰۳۰
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۲
«علی اصغر فانی هیچ ارتباط خانوادگی با عنایت فانی، مجری شبکه ی بی.بی.سی فارس ندارد.»
از آنجا که روزنامه ی کیهان به خاطر گرفتاری های بسیار گاهی گاف هایی داده است، لازم است که درباره ی افرادی که در دولت جدید منصوب می شوند کمی بیشتر توضیح داده شود.

 امروز علی اصغر فانی، با حکم دکتر روحانی به عنوان سرپرست وزارت آموزش و پرورش منصوب شد؛ علی اصغر فانی هیچ ارتباط خانوادگی با عنایت فانی، مجری شبکه ی بی.بی.سی فارس ندارد.

در ایام اخیر، کیهان از دست پاچگی در چسباندن انگ و تهمت به گزینه های وزارتخانه های 18 گانه از هیچ تلاشی دریغ نکرد، تا آنجا که بخش قابل توجهی از آنها را فتنه گر خواند ولی نمایندگان مجلس بی توجه به آن، آرای خود را به گزینه های پیشنهادی دادند و فقط آرای سه نفر از آنها به حد نصاب نرسید، ولی حتی دکتر میلی نفرد، گزینه ی پیشنهادی برای وزارت علوم علی رغم انتشار شبنامه های جریان تندرو، حدود 40 درصد آرای مجلس را کسب کرد. محمدعلی نجفی، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش نیز یکی از سه نفری بود که با دو رای کمتر از حد نصاب، موفق به رای اعتماد نشد و شنبه با حکم رییس جمهور به معاونت دکتر روحانی منصوب شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها