بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 05
کد خبر: ۲۱۶۴۹
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۲
انتظار مردم جبران کارهای افراطی است
فرصتي كه طرح هدفمندی یارانه ها براي كشور ايجاد كرده بود، در اجرا تبديل به تهديد شد و تمام طرح به دادن مبلغي به مردم خلاصه شد كه در مقابل عوارض تورمي آن، بسيار ناچيز بود.
تدبیر24:  آیت الله هاشمی رفسنجانی با اشاره به فرصت هدفمندی یارانه ها که با شیوه اجرای دولت قبل تبدیل به تهدید شد، تاکید کرد: انتظار مردم جبران آن كارهاي افراطي است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آيت‌الله هاشمي رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ديدارهاي جداگانه وزير كشور، اعضا مجمع استانداران ادوار و جمعي از نمايندگان سابق مجلس شوراي اسلامي و جمعي از روزنامه نگاران با ابراز اميدواري از اصلاح تدريجي مشكلات كشور، گفت: در سياست خارجي شرايطي داشتيم كه هر روز به سوي گسترده شدن تحريم ها، پيش مي رفتيم.
آیت الله هاشمی رفسنجانی ، طرح هدفمندي يارانه ها را از ضرورت هاي اصلاح اقتصادي هر كشوري دانست و گفت: فرصتي كه قوانين مجلس براي كشور ايجاد كرده بود، در اجرا تبديل به تهديد شد و تمام طرح به دادن مبلغي به مردم خلاصه شد كه در مقابل عوارض تورمي آن، بسيار ناچيز بود.
ايشان در ادامه صفا و صميميت مردم و مسؤولان را سرمايه ارزشمند براي گذر از مقاطع حساس تاريخ انقلاب اسلامي دانست وگفت: در سال هاي اخير شاهد افزايش نزاع هاي بيهوده و توهين و تهمت به شخصيت هاي رسمي و از طريق تريبون هاي رسمي به يكديگر بوديم.
آيت الله هاشمي رفسنجاني با ابراز تأسف از چنين اوضاعي گفت: در اخلاق اسلامي كه مبتني بر فرهنگ قرآني است، دروغ، توهين، تهمت و تجاوز به حقوق ديگران جايگاهي ندارد و بايد صداقت و راستي را آيينه رفتاري و گفتاري مردم كنيم و براي نهادينه شدن آن بكوشيم.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به مذاكرات ايران با كشورهاي 1+5 گفت: دنيا فهميد كه ايران لنگر ثبات منطقه است و اراده عقلاي جهاني بر حل مسايل است و نبايد بگذاريم تندروهاي داخلي و خارجي، عقل سياسي و منطق ديپلماتيك را فداي هياهو كنند.
ايشان با يادآوري فداكاري هاي مردم در 8 سال دفاع مقدس و فرهنگي كه ايثارگري ها را در فضاي جامعه خلق كرد، گفت: بعضي ها كه منافع باندي دارند، مي خواهند ميراث ملي را مصادره كنند و در اين راه ابايي ندارند كه جلوي قاطبه مردم بايستند.
آيت¬الله هاشمي رفسنجاني، در پاسخ به اظهارات برخي حاضران در خصوص نحوه حل مشكلات اقتصادي در دولت يازدهم گفت: مشكلات پيش روي دولت جدّي ولي اراده حل مشكلات با كمك مردم قوي است و ما از گذشته تجربه هاي ارزشمندي داريم كه ويراني هاي 5 استان و خرابي هاي زيرساخت هاي سراسر كشور را درست كرديم.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، استفاده از نيروهاي باتجربه را راهكاري جهاني براي ساختن كشورها دانست وگفت: اگر چه سرمايه هاي انساني را خانه نشين كرده بودند، ولي مردم مسيري را رفتند كه به اعتدال رسيدند و در اين فضا، انتظار مردم جبران آن كارهاي افراطي و حركت در مسير اعتدالي است.
ايشان بازنشسته كردن استادان دانشگاه را مصداق روشني از خانه نشيني شخصيت هاي مؤثر دانست وگفت: دور كردن شخصيت هاي علمي و دانشگاهي از فضاهاي علمي، توانايي لشكر عقل را در جامعه كم مي نمايد كه تقويت آن سفارش ائمه معصوم، به خصوص امام موسي كاظم (ع) به شاگردانشان بود.
آيت الله هاشمي رفسنجاني با تأكيد بر اهميت فرهنگ در ثبات جامعه، گفت: فرهنگ جوهره اخلاقي ملت هاست و در جوامع اسلامي نيز توجه به بايدها و نبايدهاي اخلاقي، مجموعه فرهنگ را تشكيل مي دهد.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام قرآن كريم را بهترين راهنماي فرهنگي براي مردم ايران اسلامي دانست و گفت: مردمي كه دروغ نمي گويند، غيبت نمي كنند، تهمت نمي زنند و سيئات اخلاقي ندارند، مي توانند پرچمدار فرهنگ باشند و شرط آن عبور از سطحي نگري و توجه به عمق مسايل است.
در این ديدار وزير كشور با ارائه گزارشی از مسايل كلي كشور، مخصوصاً ماجراي كامل مرزبانان از اسارت تا آزادي و ابهامات وضعيت گروهبان جمشيد دانايي فر را مطرح و درباره آن بحث و بررسي شد.
در ديدار مجمع استانداران ادواري، آقاي ميرلوحي، وزير حقوقي و پارلماني سابق وزير كشور ـ آقاي مهندس كشاورزيان، استاندار اسبق مازندران ـ آقاي بهزاديان، معاون اسبق وزير كشور آقاي عابدي، استاندار اسبق لرستان  آقاي عبدالوند، نماينده سابق مجلس شوراي اسلامي آقاي محموديان، استاندار اسبق قزوين و سركار خانم بروجردي، معاون اجتماعي سابق وزير كشور، با بيان دغدغه ها و نگراني هاي خويش براي جبران عقب ماندگي هاي  سال هاي گذشته و ارائه راهكارها، ديدگاه هاي خويش در خصوص مسايل مختلف، از جمله سياسي، اقتصادي و بخش خصوصي را مطرح كردند.
در ديدار روزنامه نگاران نيز آقايان غلامحسين كرباسچي و محمد قوچاني به شيوه سؤال و جواب مسايلي را مطرح كردند و خواستار توجه بيشتر رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام به مشكلات روزنامه نگاران شدند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها