بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۲۳۰۷۶
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۰
رییس بخش قلب و عروق بیمارستان مسیح دانشوری با بیان اینکه پیوند قلب آخرین راه حل درمان بیماران قلبی و عروقی است گفت : تعداد زیادی از بیماران قلبی و عروقی در لیست انتظار عمل پیوند قلب در کشور قرار دارند و به همین علت تعداد محدودی قلب مصنوعی در ماههای آتی وارد کشور می شود.
تدبیر24:  دکتر بابک شریف کاشانی روز -چهارشنبه- در حاشیه برگزاری چهارمین کنگره بین المللی نارسایی قلب ایران در جمع خبرنگاران افزود : در ماه های آینده قلب مصنوعی در تعداد محدودی وارد کشور می شود.

شریف کاشانی با بیان اینکه هزینه دریافت قلب مصنوعی بسیار زیاد است، در مورد علت این موضوع گفت : تکنولوژی ساخت قلب مصنوعی در دنیا به طور انحصاری در دست چند کشور معدود است و شرکت ها و کمپانی هایی هستند که قلب مصنوعی تولید و به بازار عرضه می کنند.

وی با بیان اینکه تاکنون در جهان حدود 4 تا 5 هزار پیوند قلب صورت گرفته است، گفت: در ایران سالانه حدود 90 عمل پیوند قلب صورت می گیرد.

شریف کاشانی با بیان اینکه آمار لیست پیوند قلب در وزارت بهداشت و درمان وجود دارد، گفت: علاوه براین هر بیمارستانی برای پیوند قلب قلب فهرست جداگانه ای را تهیه کرده است.

به گفته وی پیوند قلب برای بیمارانی صورت می گیرد که بیماری آنان در مرحله پیشرفته و غیر قابل درمان باشد.

وی ادامه داد: در منطقه خاورمیانه 3 کشور ایران ، ترکیه و عربستان سعودی توانایی و تکنولوژی عمل پیوند قلب را دارند.

شریف کاشانی با بیان اینکه پیوند قلب از بیمارانی که دچار مرگ مغزی شده اند، گرفته می شود، افزود : حدود 20 سال است که پیوند قلب در کشور اجرا می شود و پیدا کردن قلب برای پیوند در نوزاد بسیار سخت است و در این شرایط باید از دهنده مرگ مغزی استفاده کنیم که دهنده مرگ مغزی به نوزاد به سختی پیدا می شود.

به گفته وی خوشبختانه واحد فراهم آوری اعضا در شرایط بسیار خوبی اعضا پیوندی را نگهداری می کنند تا به بیماران نیازمند پیوند زده شود.

چهارمین کنگره بین المللی نارسایی قلب ایران در روزهای 10 تا 12 اردیبهشت ماه در مرکز همایش های بین المللی شهید بهشتی در حال برگزاری است .
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها