بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۲۳۹۹۳
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۸
برخی از خالکوبی های موقت واکنش هایی به دنبال دارد که می تواند شدید و ادامه دار باشد. این واکنش ها عبارتند از قرمزی پوست، تاول، زخم های قرمز، از دست دادن رنگدانه های پوستی، افزایش حساسیت به نور خورشید و حتی جای زخم دائم.
تدبیر24: سازمان غذا و داروی آمریکا هشدار داد:خالکوبی موقت برای پوست بی خطر نیست و عوارضی مانند قرمزی پوست، تاول، زخم های قرمز، از دست دادن رنگدانه های پوستی، افزایش حساسیت به نور خورشید و حتی جای زخم دائم به همراه دارد.
 
به گزارش ایرنا از یونایتدپرس، برخی افراد تصور می کنند که استفاده از خالکوبی موقت به دلیل استفاده نکردن از سوزن گزینه بی خطر تری نسبت به خالکوبی های دائم است.
 
اما سازمان غذا و داروی آمریکا هشدار داد که برخی از خالکوبی های موقت واکنش هایی به دنبال دارد که می تواند شدید و ادامه دار باشد.
 
این سازمان می افزاید:این واکنش ها عبارتند از قرمزی پوست، تاول، زخم های قرمز، از دست دادن رنگدانه های پوستی، افزایش حساسیت به نور خورشید و حتی جای زخم دائم.
 
این واکنش ها می تواند بلافاصله بعد از خالکوبی یا چند هفته بعد از آن بروز کند.
 
بهاکتی پتیگارا،جان گاسپر شیمی دان و ˈکاترین هالینگرˈ متخصص همه گیر شناسی که در اداره مواد آرایشی و رنگی سازمان غذا و داروی آمریکا فعالیت می کنند اعلام کردند که این سازمان استفاده از حنا را فقط برای رنگ مو تایید کرده و استفاده از آن را روی پوست به طور مستقیم تایید نمی کند.
 
به منظور تیره تر کردن رنگ طبیعی حنا و همچنین افزایش میزان ماندگاری آن روی پوست، مواد دیگری همچون ˈپی-فنیلندیامینˈ نیز به آن افزوده می شود که برای پوست مضر است.
 
استفاده از پی-فنیلندیامین روی پوست ممکن است حساسیت های شدید پوستی را در پی داشته باشد و استفاده از این ماده در لوزام آرایشی در آمریکا ممنوع است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها