بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۲۴۸۵۰
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۴
برای میوه های داخلی زدن پارافین صرفه اقتصادی ندارد اما اغلب میوه های وارداتی كه به صورت قاچاق در سطح شهر پخش می شوند به منظور شفاف تر شدن آنها و ماندگاری میوه ها از پارافین استفاده می شود.
تدبیر24:  رییس اتحادیه بارفروشان تهران گفت: سیب های فرانسوی پارافین دار و سرطان زا هستند و پارافین زدن به محصولات داخلی صرفه اقتصادی ندارد.
 
علی حاج فتحعلی، رییس اتحادیه بارفروشان تهران در گفتگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به نرخ میوه های تابستانه در داخل میدان میوه و تره بار اظهار داشت: هم اكنون هر كیلو گرم طالبی هزار و ملون 700 تومان، هندوانه بین 200 تا 500 تومان، خیار 600 تا  700 تومان، زردآلو بین 7 تا 8 هزار تومان، گوجه سبز از 2 تا 3 هزار تومان و گوجه فرنگی نیز بین 600 تا 700 تومان به فروش می رسد.
 
وی افزود: همچنین میوه های خارج از فصل مانند پرتقال كیوی و سیب نیز به ترتیب بین هزار تا 2 هزار تومان به فروش می رسند و اغلب این میوه ها به صورت حراج و در وانت ها در سطح شهر فراوان به چشم می خورند.
 
حاج فتحعلی در پاسخ به این پرسش كه چرا به میوه ها پارافین زده می شود و ایا این موضوع باعث بیماری مصرف كنندگان نمی شود؟ خاطر نشان كرد: برای میوه های داخلی زدن پارافین صرفه اقتصادی ندارد اما اغلب میوه های وارداتی كه به صورت قاچاق در سطح شهر پخش می شوند به منظور شفاف تر شدن آنها و ماندگاری میوه ها از پارافین استفاده می شود.
 
وی گفت: به عنوان مثال سیب های سبز فرانسوی پارافین دار و سرطان زا هستند كه خوشبختانه از ورود آنها جلوگیری می شود.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها