برای میوه های داخلی زدن پارافین صرفه اقتصادی ندارد اما اغلب میوه های وارداتی كه به صورت قاچاق در سطح شهر پخش می شوند به منظور شفاف تر شدن آنها و ماندگاری میوه ها از پارافین استفاده می شود.
تدبیر24: رییس اتحادیه بارفروشان تهران گفت: سیب های فرانسوی پارافین دار و سرطان زا هستند و پارافین زدن به محصولات داخلی صرفه اقتصادی ندارد.
علی حاج فتحعلی، رییس اتحادیه بارفروشان تهران در گفتگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به نرخ میوه های تابستانه در داخل میدان میوه و تره بار اظهار داشت: هم اكنون هر كیلو گرم طالبی هزار و ملون 700 تومان، هندوانه بین 200 تا 500 تومان، خیار 600 تا 700 تومان، زردآلو بین 7 تا 8 هزار تومان، گوجه سبز از 2 تا 3 هزار تومان و گوجه فرنگی نیز بین 600 تا 700 تومان به فروش می رسد.
وی افزود: همچنین میوه های خارج از فصل مانند پرتقال كیوی و سیب نیز به ترتیب بین هزار تا 2 هزار تومان به فروش می رسند و اغلب این میوه ها به صورت حراج و در وانت ها در سطح شهر فراوان به چشم می خورند.
حاج فتحعلی در پاسخ به این پرسش كه چرا به میوه ها پارافین زده می شود و ایا این موضوع باعث بیماری مصرف كنندگان نمی شود؟ خاطر نشان كرد: برای میوه های داخلی زدن پارافین صرفه اقتصادی ندارد اما اغلب میوه های وارداتی كه به صورت قاچاق در سطح شهر پخش می شوند به منظور شفاف تر شدن آنها و ماندگاری میوه ها از پارافین استفاده می شود.
وی گفت: به عنوان مثال سیب های سبز فرانسوی پارافین دار و سرطان زا هستند كه خوشبختانه از ورود آنها جلوگیری می شود.