بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۲۷۹۲۴
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۵
‌یک کارشناس تغذیه گفت: کسانی ‌که از ظروف خش‌دار و نامناسب برای پخت و پز استفاده می‌کنند ممکن است دچار مسمومیت با آلومینیوم و سرب شوند چرا که مقدار زیاد این مواد در سیستم مغزی، عصبی انسان را مستعد ابتلا به بیماری‌های مانند آلزایمر و پارکینسون می‌کند.
تدبیر24:فتانه کاوری‌زاده در گفتگو با ایسنا، در مورد اهمیت تغذیه صحیح در افزایش قدرت حافظه اظهار کرد: قسمت عمده مغز در دوران جنینی توسط اسیدهای چرب امگا 3 شکل می‌گیرد که این اسیدهای چرب نقش بسیار مهمی در تقویت حافظه و ضریب هوشی افراد دارد.

کارشناس تغذیه معاونت بهداشت استان ایلام ادامه داد: اگر تغذیه مادر هنگام بارداری و بخصوص در سه ماهه‌ اول مناسب باشد و به مقدار کافی از منابع امگا 3 مانند ماهی، گردو، سبزی‌های برگ تیره استفاده کنند فرزند آنها در آینده از ضریب هوش و حافظه‌ خوبی برخوردار است.

وی با بیان این که علاوه بر اهمیت تغذیه در دوران جنینی، دو سال اول زندگی نیز مهم و تاثیرگذار است، تصریح کرد: در این دوره باید مصرف مقدار کافی آهن مورد توجه قرار گیرد به این دلیل کودکانی که در سال اول زندگی قطره آهن مصرف نکنند دچار کم‌خونی و فقر آهن خواهند شد و یقیناً در انجام کارهای ذهنی و یادگیری در زمان تحصیل با مشکل روبرو می‌شوند.

کاوری‌زاده ادامه داد: کمبود یا زیاد بودن آهن می‌تواند تاثیرات نامطلوبی بر روی حافظه‌ افراد داشته باشد چرا که وجود فلز سرب و آلومینیوم به نحوی دشمن حافظه و عاملی برای بروز بیماری آلزایمر است.

این کارشناس افزود: افرادی که در معرض سرب (هوای آلوده) قرار دارند و همچنین کسانی ‌که از ظروف خش‌دار و نامناسب برای پخت و پز استفاده می‌کنند ممکن است دچار مسمومیت با آلومینیوم و سرب شوند چرا که مقدار زیاد این مواد در سیستم مغزی، عصبی انسان را مستعد ابتلا به بیماری‌های مانند آلزایمر و پارکینسون می‌کند.

وی در مورد تقویت حافظه خاطرنشان کرد: مصرف بیشتر از میوه‌ها و سبزی‌های رنگی امکان بهبود حافظه را بالا می‌برد به این علت که مواد غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان بوده و مصرف آن در پیشگیری از بروز اختلالات حافظه موثر است بنابراین توصیه می‌شود مصرف مواد حاوی آنتی‌اکسیدان مانند توت فرنگی، گوجه فرنگی، هندوانه، گریب فروت، توت قرمز، مرکبات، زیتون، ماهی، آجیل، هویج و... در رژیم غذایی گنجانده شود.

کاوری‌زاده با تاکید بر این که گرسنگی بیشتر از هشت ساعت، نقش موثری در کاهش قدرت حافظه خواهد داشت، تصریح کرد: در مدت زمانی که فرد مشغول کارهای ذهنی است هر 30 تا 45 دقیقه یکبار برای تنظیم قندخون، به مقدار کم از مواد غذایی مناسب استفاده کند.
برچسب ها: ظروف ، تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها