بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۲۹۱۲۸
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۸
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه 300 هزار زن مطلقه تحت پوشش این نهاد هستند، گفت، کوچکترین بیوه نیز 14 سال سن دارد.
تدبیر24: «منصور قمشه» شب گذشته(سه شنبه) در چهارمین نشست مشاورین وزرا و دستگاه های اجرایی با معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده افزود: یکی از رویکردهای کمیته امداد در راستای حمایت از خانواده های تحت پوشش، ورود به مشکلات و مسایل حقوقی آنها است.

وی با اشاره به آمار ارائه شده در سال 85 ادامه داد: شمار زنان سرپرست خانوار در این سال 6.5 درصد بود، در حالیکه این رقم در سال 91 به 12.5 درصد افزایش یافت و طبق پیش بینی های صورت گرفته، این رقم در سال 95 به 15درصد خواهد رسید.

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد گفت: حدود چهار میلیون و 300 هزار نفر تحت پوشش این نهاد قرار دارند، که از این تعداد، حدود یک میلیون نفر زن و حدود 300 هزار نفر از این زنان مطلقه هستند.

وی در این نشست که در ساختمان مرکزی کمیته امداد امام خمینی(ره) در سوهانک برگزار شد، افزود: بر اساس وظایف ذاتی کمیته امداد، در برنامه های پنج ساله توجه به مسایل حقوقی مددجویان را در کنار حمایت های معیشتی، مسکن و درمان در دستور کار قرار داده ایم.

قمشه ادامه داد: اکنون با همکاری قوه قضاییه، وکلا و حقوقدانان، 186 شورای حل اختلاف ویژه خانواده های تحت حمایت دایر شده و دفاتر معاضدت قضایی را نیز بمنظور رصد مشکلات حقوقی آنها راه اندازی کرده ایم.

وی با اشاره به آغاز طرح غربالگری بمنظور شناسایی افراد دارای مشکل حقوقی گفت: تا پایان برنامه پنجساله باید مشکلات حقوقی 20 درصد خانواده های تحت پوشش شناسایی شود، هر چند این کار در 12 استان به پایان رسیده است.

قمشه با بیان اینکه مشکل حقوقی 126 هزار خانوار شناسایی شده، افزود: اکنون سه هزار و 500 وکیل در کشور با کمیته امداد همکاری دارند.

** طرح وکیل خانواده

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد با اشاره به طرح وکیل خانواده در کمیته امداد گفت: در این طرح، مشکلات افراد رصد شده و یک وکیل رایگان در اختیار هر خانواده قرار می گیرد.

وی با اشاره به امضای 70 تفاهمنامه با قوه قضاییه افزود: در شب های رمضان، غرفه های مشاور حقوقی در پایگاه های کمیته امداد فعال است و تا شب گذشته(دوشنبه) حدود 160 مشاوره توسط وکلا صورت گرفته است.

به گفته قمشه، هر شب سه وکیل از کانون وکلا در محل برگزاری جشن رمضان مستقر می شوند.

وی با بیان اینکه چهار استان کشور در بحث رسیدگی به مسایل حقوقی موفق عمل کرده اند، یادآور شد: مدیران این استان ها، زن هستند.

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد خاطرنشان کرد: بحث مطالبات حقوقی زنان سرپرست خانوار، مطالبات در بحث قوانین کشور و معافیت هزینه دادرسی خانواده ها در محاکم قضایی در حال پیگیری است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها