بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۲۹۸۸۶
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۳
اسامی 13 نویسنده راه‌یافته به مرحله‌ی نخست جایزه بین‌ا‌لمللی «من بوکر» اعلام شد.
تدبیر24: فهرست نامزدهای اولیه جایزه مهم ادبی «بوکر» 2014 در حالی اعلام شد که نام نویسندگان سرشناسی چون «هوارد جکوبسن» برنده سال 2010 این جایزه و «آلی اسمیت» که در دو دوره به فهرست نهایی این جایزه 60 هزار پوندی راه یافته‌، در میان برگزیدگان این دوره به چشم می‌خورد.

چهار نویسنده آمریکایی‌، شش انگلیسی‌، دو نویسنده ایرلندی و یک استرالیایی نویسندگان برگزیده مرحله اول بوکر امسال را تشکیل داده‌اند.

«من بوکر» بیش از 40 سال تنها به نویسندگان کشورهای مشترک‌المنافع، انگلیسی‌ها و ایرلندی‌ها تعلق می‌گرفت، اما جایزه امسال با قوانین متفاوتی برگزار شده است که طبق آن تمام نویسندگان انگلیسی‌زبان دنیا حق شرکت در این رقابت را دارند.

در این دوره تنها سه نویسنده زن موفق شدند به فهرست مرحله نخست راه پیدا کنند. اما نکته عجیب‌تر این است که اثری از نام‌های بزرگی چون «مارتین ایمیس»، «یان مک‌ایوان»، «ویل سلف» و «دونا ترات» دیده نمی‌شود.

به گزارش گاردین، فهرست برگزیدگان مرحله اول «من بوکر» 2014 به شرح زیر است:

«جوزف اونیل» ایرلندی آمریکایی با کتاب «سگ»

«آلی اسمیت» انگلیسی با «چگونه دو نفر باشیم»

«نیال ویلیامز» ایرلندی با «تاریخ باران»

«ریچارد پاورز» آمریکایی با «اورفیو»

«نیل موخرجی» انگلیسی با «زندگی دیگران»

«هوارد جکوبسن» انگلیسی با «J»

«دیوید نیکولاس» انگلیسی با «Us»

«دیوید میچل» انگلیسی با «ساعت‌های استخوانی»

«پل کینگزنورث» انگلیسی با «بیداری»

«جاشوا فریس» آمریکایی با «دوباره برخاستن در ساعتی مناسب»

«ریچارد فلاناگان» استرالیایی با «جاده باریک به عمق شمال»

«کارن جوی فولر» آمریکایی با «ما کاملا خود را کنترل کرده‌ایم»

«سیری هوسوت» آمریکایی با «جهان سوزان»

بنیاد «بوکر» این جایزه را با مبلغ 60 هزار پوند در سال 2004 راه‌اندازی کرد. این جایزه دوسالانه به آثاری که به زبان انگلیسی منتشر شده‌اند، تعلق می‌گیرد. برنده نهایی بوکر روز 15 اکتبر از میان شش نویسنده راه‌یافته به مرحله نهایی برگزیده می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها