بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۳۰۲۵۷
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۲
کارشناس ارشد کمیساریای سازمان ملل متحد در امور پناهندگان گفت: میهمان نوازی مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران از اتباع خارجی در مقایسه با سایر کشورها کم نظیر است.
تدبیر24: منصور مرتضی پور شامگاه یکشنبه در ضیافت افطاری وحدت با حضور همزمان دانش آموزان ایرانی و افغان در دبیرستان های پسرانه نمازی و دخترانه ناظمیه در شیراز، بار دیگر به نمایندگی از سازمان ملل متحد از میهمان نوازی ملت ایران از اتباع خارجی قدردانی کرد.

وی اظهار کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران افزون بر سه دهه خدمات بزرگی به جامعه پناهندگان ارایه کرده که شایسته قدردانی است.

نماینده کمیساریای سازمان ملل متحد در امور پناهندگان گفت: در این سال ها، ارتباط عاطفی و نزدیکی میان اتباع افغان با مردم ایران برقرار شده است تا جایی که در برخی موارد از جمله در شهر لار شاهد بودیم اتباع افغان که تقاضای بازگشت داوطلبانه به کشورشان را داشتند این شهر را درحالی ترک کردند که مردم و مسوولان این شهر از این رویداد خوشحال نبودند.

مرتضی پور افزود: بدون شک میهمان نوازی ملت و دولت ایران از اتباع افغان ریشه ای جز در باورها و اعتقادات مردم ایران و عاطفه و محبت آنان ندارد و این موضوع سبب شده است شرایط کم نظیری را از نظر میزبانی اتباع خارجی در کشور ایران شاهد باشیم.

در این آیین، افزون بر یک هزار تن از دانش آموزان ایرانی و افغان بعد از اقامه نماز جماعت در پای یک سفره افطار حضور یافتند.

دبیرستان پسرانه نمازی و دخترانه ناظمیه در مجاورت آثار تاریخی زندیه شیراز به طور جداگانه میزبان پسران و دختران دانش آموز بودند.

بنا بر اعلام اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس، حدود 22 هزار دانش آموز افغان در مدارس این استان در حال تحصیل هستند.

بر اساس این اعلام، 300 دانشجوی افغان در مراکز آموزش عالی و دانشگاه های استان فارس تحصیل می کنند
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها