بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۳۱۳۷۲
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۵
دولت مالزی مطالعه و بررسی مسدودشدن شبکه اجتماعی فیس بوک به دلیل سوء استفاده از آن را در دستور کار قرار داد.
تدبیر24: ˈاحمد شابریˈ وزیر چند رسانه ای مالزی روز یکشنبه گفت که این وزارتخانه مطالعاتی برای مسدود کردن شبکه اجتماعی فیس بوک و جلوگیری از نمایش عمومی آن انجام داده است. اگر مردم معتقد به مسدودشدن این شبکه باشند، ما آماده این کار هستیم اما این یک رویکرد رادیکالی است.

وی گفت دولت در صورت ضرورت شبکه فیس بوک را مسدود می کند.

وی با اشاره به دریافت دو هزار گزارش سوء استفاده از این شبکه اجتماعی در مالزی، گفت که مسدودشدن فیس بوک با 15 میلیون کاربر محلی در مالزی در قبال دریافت این تعداد سوء استفاده امری غیرممکن است.

وزیر چند رسانه ای مالزی گفت بسیاری از مردم با فیس بوک به کسب و کار می پردازند و گروهی دیگر روابط خانوادگی را از این طریق برقرار کرده اند و هیچ ربطی به سیاست نیز ندارد.

وی با اشاره به این که تنها دو هزار شکایت در ارتباط با این شبکه اجتماعی در مالزی دریافت شده است، این سوال را مطرح کرد که ˈ آیا باید فیس بوک با توجه به این تعداد شکایت به طور کامل مسدود شودˈ.

در مالزی اخیرا گزارش هایی در ارتباط با توهین به برخی مقامات در شبکه فیس بوک در قالب تصویر و یا مطلب منتشر شده است.

مالزی از سال 2008 تا سال گذشته میلادی شش هزار و 600 وبسایت اینترنتی را در این کشور به دلیل نقض قوانین و دستورالعمل های کمیسیون ارتباطات و چندرسانه ای مسدود و از دسترس خارج کرد.

گروهی از سازمان های غیر دولتی مالزی سال گذشته نیز خواستار مسدود شدن دسترسی به شبکه اجتماعی فیس بوک و قطع دسترسی مردم به این شبکه شده بودند.

بحث فیلتر شدن فیس بوک در مالزی سال گذشته نیز پس از آن مطرح شد که تعدادی از کاربران اظهارات پادشاه مالزی در خصوص ضرورت پذیرش نتایج انتخابات از سوی اپوزیسیون را به چالش کشیدند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها