بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۳۱۸۷۹
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۷
هاشمی رفسنجانی:
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام وحدت مسلمانان را ضرورت شرعی، عقلی و سیاسی شرایط کنونی جهان اسلام خواند.
تدبیر24: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی پیش از ظهر روز پنجشنبه در دیدار رئیس وفاق المدارس شیعه پاکستان و مدیر حوزه علمیه جامعه المنتظر، گفت: در فضایی که دیگران سعی در القای خشونت‌طلبی مسلمانان دارند، بعضی‌ها با دامن زدن به کینه‌های قومی و مذهبی، آب در آسیاب دشمن می‌ریزند.

وی با اشاره به سوابق تاریخی مردم پاکستان، اظهار کرد: مسلمانی آنان برخاسته از عقاید است و می‌بینیم که علی‌رغم فشارها و تبلیغات به دین خویش پایبند هستند.

وی حوزه‌های علمیه پاکستان را با مدارسی که طالبان را بلای جان مسلمانان کرده‌اند، متفاوت دانست و گفت: طالبان، همان وهابیون، سلفی‌ها، تکفیری‌ها، داعش، بوکوحرام و القاعده هستند و بدنام کردن اسلام و مسلمانان کار مشترک آن‌هاست.

آیت‌الله حافظ سید ریاض حسین نجفی، نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از اوضاع مردم و حوزه‌های علمیه، به نقش آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در ایران و جهان اسلام اشاره کرد و گفت: امیدوارم بزرگان مسلمانان برای تقویت وحدت و جلوگیری از تفرقه بیشتر وارد عمل شوند.

حجج الاسلام سیدامیرحسین حسینی و محمدحسن تقوی، مدیر جامعه علمیه کراچی و مدیر مدرسه و مؤسسه امام المنتظر قم نیز در این دیدار گزارشی از اوضاع طلبه‌های پاکستانی در کراچی و قم، سطح دروس، کتاب‌ها و چگونگی ادامه تحصیل طلّاب در دانشگاه‌های سراسر دنیا ارائه کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها