بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۳۳۱۱۱
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۵
اندونزی با تصویب قانونی جهت توسعه بخش انرژی در صدد است از انرژی حرارتی آتشفشان های این کشور برق تولید کند.
تدبیر24: اندونزی به واسطه داشتن 130 آتشفشان در سراسر این کشور 40 درصد از انرژی گرمایی دنیا را در اختیار دارد و براساس این قانون که روز گذشته به تصویب پارلمان رسید توجه به تولید برق از انرژی آتشفشان ها افزایش می یابد.

با وجود آتشفشانی های فراوان که انرژی گرمایی قابل توجهی در اختیار اندونزی قرار داده است، اما این کشور تاکنون موفق نشده است از این انرژی بهره کافی ببرد.

اندونزی تنها بخش کوچکی از انرژی گرمایی خود را به برق تولید می کند که در مقایسه با برخی از کشورهای دیگر از جمله آمریکا و فیلیپین در رده پایین تری قرار دارد.

دولت اندونزی قصد دارد امسال و برای نخستین بار حدود چهار هزار مگاوات برق مورد نیاز را از طریق گرمای آتشفشان ها تولید کند.

برخی آمارها نشان می دهد حدود 35 درصد از مردم اندونزی هم اکنون فاقد برق برای زندگی هستند.

ˈنظرالدین کیماسˈ قانونگذار اندونزیایی که ریاست کمیته مجلس این کشور برای تصویب قانون استفاده از انرژی آتشفشان ها را برای تولید برق بر عهده دارد در پایگاه اطلاع رسانی مجلس این کشور اعلام کرد که اندونزی نیازمند افزایش منابع تامین انرژی است و ظرفیت های زیادی به منظور استفاده از انرژی گرمایی در این کشور جنوب شرق آسیا وجود دارد.

بر اساس تخمین ها، اندونزی ظرفیت تولید 28 هزار مگاوات برق از انرژی گرمایی را دارد که در حال حاضر تنها یک هزار و 300 مگاوات برق مصرفی خود را از انرژی گرمایی پاک به دست می آورد.

بخش زیادی از برق مورد نیاز در اندونزی از طریق زغال سنگ و نفت و گاز تولید می شود.

هزینه ساخت زیاد نیروگاه های تولید برق از طریق انرژی حرارتی که در مقایسه با زغال سنگ دو برابر هزینه دارد و همچنین طولانی بودن فرایند ساخت چنین نیروگاه هایی از موانع اصلی تبدیل انرژی حرارتی به برق در اندونزی بوده است.

نیروگاه های انرژی حرارتی پس از تولید عمر بسیار طولانی دارند و در مقایسه با نیروگاه های زغال سنگ نیز آلودگی کمتری ایجاد می کنند.

اندونزی به دلیل استفاده از سوخت های ناپاک سومین کشور جهان است که بخش قابل توجهی از گازهای گلخانه ای را تولید می کند.

این کشور قصد دارد میزان تولید گازهای گلخانه ای خود را طی سال های 2005 تا 2020 میلادی 26 درصد کاهش دهد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها