بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۳۳۵۰۷
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۲
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی٬ با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر واردات و توزیع توتون آلوده به سوسک خطرناک لازیردرما٬ گفت: شرکت دخانیات٬ سازمان استاندارد و همچنین وزارت بهداشت باید پاسخگوی چرایی توزیع توتون های آلوده باشند.
تدبیر24: «ایرج عبدی» افزود: با توجه به اینکه استعمال دخانیات خود عاملی برای به مخاطره افتادن سلامت افراد است، حال باید نسبت به توزیع چنین توتونی در سطح شهر نیز حساس باشیم.

نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی٬ در تشریح مضرات استعمال دخانیات به ویژه قلیان و سیگار گفت: متاسفانه با کاهش سن تمایل به مصرف مواد دخانی بین نوجوانان وجوانان باید به این نکته توجه کرد که افزایش مصرف دخانیات به بالا رفتن هزینه های سلامت جامعه منجر خواهد شد.

وی با بیان اینکه استعمال دخانیات و قلیان خود به انواع و اقسام بیماری ها منجر می شود٬ ادامه داد: متاسفانه اخیرا اخباری از واردات توتون آلوده به سموم منتشر شده که این موضوع دیگر جایی برای سکوت مسوولان باقی نمی گذارد.

این نماینده مردم در مجلس نهم٬ با تاکید بر اینکه سموم آلوده به سم سوسک لازیردرما می تواند باعث بروز بیماری های جدی مانند آسم در میان مصرف کنندگان این توتون ها شود٬ افزود: شرکت دخانیات٬ سازمان استاندارد و همچنین وزارت بهداشت و درمان باید هر چه سریع تر با شناسایی توتون های آلوده و انتشار اسامی آنها از ادامه فروش این محصولات جلوگیری کنند.

وی با بیان اینکه تنها با فرهنگ ‎سازی و تبلیغات می ‎توان معضل استعمال دخانیات در بین جوانان را مهار کرد٬ گفت: دولت نمی‎ تواند با این مساله قهری برخورد کند تنها وظیفه حکومت در این باره اطلاع رسانی و آگاه سازی قشر جوان از مضرات استعمال دخانیات است.

عبدی با بیان اینکه ابزار برخورد با معضل استعمال دخانیات قابل اندازه‎ گیری و جوابگو نیست، ادامه داد: باید مضرات قلیان و مواد دخانی از سوی رسانه‎ها مطرح شود تا افراد با دیدن شرایط کنونی استعمال کنندگان خود تصمیم گیری کنند.

این نماینده مردم در مجلس نهم گفت: نحوه تولید٬ بسته بندی توزیع و حتی واردات سیگار و متعلقات آن باید از سوی شرکت دخانیات٬ سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی و همچنین وزارت بهداشت بررسی شود.

وی افزود: وزارت بهداشت اگر موضوعی را ببیند که با سلامتی افراد در ارتباط است باید سریع آن اخطار های لازم را به جامعه از طریق رسانه ها بدهد.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: مسوولان باید ضمن برخورد با هر نوع تخلفی که سلامت عمومی را به خطر می اندازد، با اطلاع رسانی جامع از مضرات استعمال مواد دخانی به کاهش تمایل افراد نسبت به استعمال این نوع مواد حرکت کنند.
منبع: خانه ملت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها