بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۳۶۴۱۸
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۸
سردار احمدی مقدم:
فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی گفت: جرم 90 درصد زندانیان سرقت و مواد مخدر است که اعصاب و روان ما و مردم را خراب کرده اند و امیدواریم با تخصیص اعتبار دولت و بهینه سازی شرایط اقتصادی و اجتماعی، شاهد افزایش چنین جرایمی نباشیم.
تدبیر24: سردار «اسماعیل احمدی مقدم» روز یکشنبه در حاشیه همایش ملی پلیس و پیشگیری از جرم در جمع خبرنگاران افزود: روند کنترل جرایم خشن در جامعه مثبت است و در شش ماه گذشته شاهد کاهش این گونه جرایم بوده ایم، اما باید گفت بیشترین جرایم موجود در کشور مربوط به سرقت و مواد مخدر است.

** ثبت روزانه حدود 700 سرقت

وی در مورد فعالیت قرارگاه سرقت گفت: با استقرار این قرارگاه ادعا نکردیم که سرقت ها را مهار کرده و به صفر می رسانیم، اما تعداد سرقت هایی که در طول روز در نیروی انتظامی به ثبت می رسد یک سوم آن یعنی 30 درصد به تهران اختصاص دارد، یعنی روزانه 600 تا 700 پرونده ثبت می شود که این میزان با توجه به نرخ جمعیت بسیار زیاد است.

** تهران پناهگاه خوبی برای سارقان است

سردار احمدی مقدم افزود: تهران پناهگاه خوبی برای سارقان است و بسیاری از آنها ساکن تهران نیستند و محل اشتغال آنها پایتخت است.

سردار احمدی مقدم گفت: تمام تلاش خود را انجام می دهیم تا روند افزایش سرقت را کاهش دهیم و مانع افزایش سرقت سریع شویم، هر چند در ماه های اخیر نسبت به مدت مشابه سال گذشته میزان سرقت کاهش یافته بگونه ای که در شهریور ماه شاهد کاهش سه درصدی سرقت نسبت به شهریور ماه سال گذشته بوده ایم.

** ادعا نداریم سرقت را به صفر می رسانیم

به گفته وی، نیروی انتظامی امسال شاهد افزایش 14 درصدی کشف نسبت به سال گذشته بوده و روند بازگرداندن اموال مثل اموال مسروقه به مردم روان تر شده است اما ادعا نداریم قادریم سرقت را مهار یا آن را به صفر برسانیم.

سردار احمدی مقدم افزود: سارقان وقتی دستگیر می شوند به حبس ابد نمی روند بلکه متناسب با جرم خود مجازات شده و بعد از مدتی بیرون آمده و بار دیگر دست به ارتکاب جرم می زنند، این در حالیست که تعداد سارقان حرفه ای اندک بوده و بیشتر آنها در رده سنی 20 تا 25 سال هستند و وقتی که سن آنها بالا می رود رفتارهای جاهلانه را ترک می کنند.

** مبارزه با اراذل و اوباش آسانتر از مبارزه با سرقت

سردار احمدی مقدم با بیان اینکه سرقت مقوله ای متفاوت است و استمرار دارد، گفت: سرقت به دوره سنی خاصی تعلق ندارد، بر این اساس مبارزه با آن سخت است، اما مبارزه با اراذل و اوباش کاری ساده تر است و بیشتر جرایم ما را مواد مخدر و سرقت تشکیل می دهد و جزء جرایم شایع به شمار می آید.

** داعش قدرتی ندارد

وی در مورد نفوذ داعش به مرزهای کشور گفت: داعش قدرتی ندارد، مرزهای ما محکم است و کاری از دست آنها برنمی آید تا انجام دهد، ما در برخورد با آنها قدرت داشته و توان بالایی داریم در حالیکه قدرت های بزرگ برای مبارزه با آنها دست گدایی به سوی ما دراز کرده اند اما ایران در تلاش است تا با این گروهک ها در موطن اصلی آنها برخورد کند.

** اولویت های ناجا در زمینه پیشگیری از جرم

سردار احمدی مقدم در مورد اولویت های ناجا در زمینه پیشگیری از جرم افزود: مصون سازی دستگاه هایی که ضعیف عمل کرده یا کج روی یا کم کاری در کارکردهای خود داشته باشند که منجر به بروز بسترهای ناهنجاری و جرم در کشور می شود، از اولویت های ما است.

وی همراه سازی و مشارکت مردم در تامین امنیت خود و خانواده را از دیگر اولویت های ناجا برشمرد و گفت: نباید اجازه دهیم فردی که در مرحله ناهنجاری است به مرحله جرم برسد و چنانچه مجرم شد باید با احیا، وی را به مسیر عادی زندگی رهنمون سازیم.

سردار احمدی مقدم اقدامات انتظامی از طریق گشت های انتظامی و مراقبتی و مراقبت از بسترهای وقوع جرم را از دیگر برنامه های ناجا عنوان کرد و افزود: افزایش قدرت و سرعت کشف برای بازدارندگی و همچنین قاطعیت دستگاه قضا در صدور احکام از دیگر برنامه هایی است که در راستای کاهش جرایم باید انجام شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها