بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۴۰۰۰۹
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۵
افزایش تهدیدات گروه تروریستی و تکفیری داعش و واکنش منطقه ای به شیوع ویروس ابولا که تاکنون جان حدود پنج هزار نفر را گرفته است در نشست سران اتحادیه جنوب شرق آسیا (آ.سه.آن) و نشست شرق آسیا در میانمار بررسی می شود.
تدبیر24: این نشست امروز (چهارشنبه) با حضور سران 18 کشور جهان و 'بان کی مون' دبیر کل سازمان ملل متحد در شهرهای 'نایپیداو' پایتخت میانمار و رانگون برگزار می شود.

به جز 10 تن از سران آ.سه.آن شامل میانمار، مالزی، سنگاپور، اندونزی، لائوس، تایلند، ویتنام، کامبوج، برونئی و فیلیپین، 'باراک اوباما' رییس جمهور آمریکا، 'مودی نارندرا'، 'دیمیتری مدودوف'، 'شینزو آبه'، 'لی که چیانگ'، 'تونی ابوت' و 'جان کی' نخست وزیران هند، روسیه، ژاپن، چین، استرالیا و نیوزیلند و یک مقام بلندپایه کره جنوبی در میانمار حضور دارند.

روزنامه 'نیو استریت تایمز' مالزی روز چهارشنبه پیش بینی کرد 'نجیب تون رزاق' نخست وزیر این کشور که ریاست دوره بعدی 'آ.سه.آن' را بر عهده می گیرد در اجلاس بیست و پنجم در میانمار بیانیه ای در خصوص افزایش خشونت های تروریستی و فعالیت داعش در عراق و سوریه ارایه کند.

این اجلاس تحت تدابیر شدید امنیتی برگزار می شود.

نجیب تون رزاق قرار است موافقت سران نشست شرق آسیا را برای انتشار این بیانیه جلب کند.

در این بیانیه بر حمایت از جنبش های میانه رو در جهان تاکید می شود و نخست وزیر مالزی که تیر ماه امسال گروه داعش را در اظهاراتی عجیب شجاع خوانده بود تلاش دارد مالزی را کشوری میانه رو و سازش ناپذیر در مقابل خشونت و افراطی گری نشان دهد.

رسانه های منطقه جنوب شرق آسیا در چند روز گذشته تاکید کردند سران شرکت کننده در نشست سران آ.سه.آن و شرق آسیا تلاش می کنند موضع خود را در قبال افراطی گری نظامی در عراق و سوریه مشخص کنند.

گفته می شود از بندهای بیانیه نشست های میانمار که روزهای چهارشنبه و پنجشنبه برگزار می شود، واکنش منطقه ای به شیوع ویروس و بیماری ابولا است که تاکنون دستکم 12 هزار نفر را در غرب آفریقا گرفتار کرده و جان دستکم پنجهزار نفر را گرفته است.

رهبران 18 کشور آ.سه.آن و شرق آسیا در این بیانیه خط مشی خود را برای واکنش سریع به فاجعه ابولا و قاچاق حیات وحش روشن خواهند کرد.

مناقشات منطقه ای بر سر دریای چین جنوبی، توسعه منطقه ای و موضوعات زیست محیطی محورهای دیگر نشست های میانمار و بیانیه پایانی است.

سران شرکت کننده در نشست بیست و پنجم آ.سه.آن همچنین به توافق آ.سه.آن در خصوص آلودگی فرامنطقه ای که از دو ماه پیش با تصویب موافقت نامه ای از سوی اندونزی به عنوان آخرین کشور موافق وارد مرحله جدیدی شد، می پردازند.

این نشست همچنین فرصتی برای رهبران آ.سه.آن است تا تلاش های خود را در خصوص تحقق تشکیل جامعه اقتصادی آ.سه.آن تا سال آینده و ریاست مالزی بر آن بررسی کنند.

در پایان نشست سران آ.سه.آن قرار است ریاست این اتحادیه به صورت نمادین به مالزی واگذار شود و این کشور از ژانویه سال آینده میلادی ریاست این اتحادیه را بر عهده می گیرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها