بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۴۰۶۰۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۷
زباله ، مشکل بسیاری از کشورهای جهان است و در ایران این مشکل از آن جا بیشتر می شود که دو ریختنی های زندگی انسان در سطح خیابان ها ، جوی آب ، معابر و کوچه ها توسط بسیاری از ما در نهایت بی توجهی رها می شود .
تدبیر24: استاد مجید رضاییان مدرس روزنامه نگاری در حاشیه نشست آموزش مدیریت خبر در زمینه موفقیت های رفتارسازی گفت: در بسیاری از مدارس ژاپن فردی به عنوان بابای مدرسه وجود ندارد که پس از تعطیلی کلاس ها، وظیفه انجام نظافت را داشته باشد، بلکه این افتخاری برای دانش آموزان است که در این کار مشارکت کنند.

رضاییان اظهار کرد: در پایان ساعت کاری مدارس، آموزگاران و مربیان همراه دانش آموزان در یک مشارکت عمومی و غیرنمایشی با دستکش نظافت مدرسه را انجام می دهند تا روز بعد را با پاکی محیط آغاز کنند.

وی اظهار کرد: این رفتار و همگرایی افزون بر اینکه سبب می شود دانش آموزان ژاپنی بیشترین تلاش را برای تمیز نگهداشتن مدارس داشته باشند، یکی از بدترین برخوردها با یک دانش آموز خاطی یا کمتر فعال در امور درسی، محروم کردن از مشارکت در نظافت روزانه مدرسه است که همه سعی می کنند از آن پرهیز کنند.

این رویکرد ژاپنی ها وقتی معنا و ارزش بیشتری می یابد که هر روزه شاهد تلاش رفتگران سختکوش در تهران و شهرهای مختلف هستیم که مجبورند زباله های رها شده توسط ما را در معابر جمع کنند.

از سوی دیگر همیشه شاهدیم که مسیرهای آب رو شهری براثر انباشت زباله های رها شده توسط ما بویژه بطری های پلاستیکی آب و نوشابه، مسدود می شود و آن هنگام تازه سختکوشی رفتگران است که پس از ساعت ها این زباله ها را از زیر پل ها بیرون می کشند ولی ما باز هم همچنان زباله ها را رها می کنیم.

نکته سنجی استاد رضاییان می تواند بسیاری از ما را که هر روز خود زباله ساز و عامل رها کردن زباله در کوچه، خیابان ها، جوی ها و همچنین پرتاب کردن آن از داخل خودرو هستیم هوشیار کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها