بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۴۰۷۹۹
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۸
پاپ فرانسیس رهبر مذهبی کاتولیک ها ،یک اسقف انگلیسی را به عنوان وزیر خارجه جدید واتیکان منصوب کرد.
تدبیر24: اسقف 'پل ریچارد گالاگر' سفیر کنونی واتیکان در استرالیا، به عنوان دبیر جدید روابط با دولت ها (وزیر خارجه واتیکان) از سوی پاپ منصوب شد.

وزیر جدید امور خارجه واتیکان که تا چند هفته دیگر رسما جانشین 'دومنیک مامبرتی' خواهد شد، در گفت و گویی با رادیو واتیکان اظهار داشت: بسیاری از مشکلات جهانی با یکدیگر مرتبط هستند.

وی گفت: قطعا مشکلات بزرگی در زمینه پیشرفت افراد، جوامع و آرمان های آنان وجود داشته و درگیری هایی در جهان وجود دارد که مسبب آنها فقر است. جهان به سوی فقر بیشتر پیش می رود و در نتیجه مردم در رسیدن به خواسته های خود دلسرد شده و به سوی ناامیدی می روند.

وزیرخارجه جدید واتیکان که متولد شهر لیورپول (انگلیس) در سال 1954 است، از 1977 کشیش شد. وی پس از اخذ لیسانس در رشته 'حقوق شرع'، وارد سرویس دیپلماتیک واتیکان شد و در سال 1984 در سفارت واتیکان در تانزانیا اشتغال یافت. وی سپس در سفارت خانه های واتیکان در اوروگوئه و فیلیپین و در بخش روابط با دولت ها در واتیکان فعالیت کرد و در سال 2000 به عنوان فرستاده ویژه دائمی واتیکان در شورای اروپا در استراسبورگ انتخاب شد.

گالاگر در سال 2004 میلادی به مقام اسقفی رسید و به عنوان سفیر واتیکان در بروندی خدمت کرد و در سال 2009 نیز سفیر واتیکان در گواتمالا و از سال 2012 نیز در استرالیا خدمت می کند.

مقام دبیری روابط با دولت ها (وزرات خارجه واتیکان) یکی از کرسی های کلیدی در داخل دیپلماسی واتیکان بشمار می رود. وزیر خارجه جدید پاپ هم اکنون پرونده های حساس در روابط بین المللی را مدیریت می کند و مسوول کمک به پاپ به همراه کاردینال 'پارولین' برای تمام مسایل مربوط به اوضاع مسیحیان در سوریه و عراق است.

پاپ فرانسیس همچنین 'دومنیک مامبرتی' وزیر خارجه سابق واتیکان را به عنوان رییس جدید دیوان عالی واتیکان منصوب کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها