بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۴۱۰۲۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۴

تدبیر24:مهرداد علمداری - هفته گذشته نمایندگان مجلس محترم پس ازبررسیها وکارشناسی های متعدد رای ونظرشان رابا عدم رای اعتماد به آقای دکتر دانش آشتیانی گزینه دولت تدبیر وامی برای تصدی وزارت علوم اعلام نمودند وبرای چهارمین بار اختلاف جدی خود با مواضع دولت در حوزه دانشگاه نشان دادند.

به هرحال اعلام نظر وکارشناسی جزو حقوق نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی است وآنان حق دارندبه بهترین فردی که منافع موکلانشان رادر حوزه دانشگاه وآموزش عالی تامین کند رای دهند.

اما آنچه که درجلسات رای اعتماد ومتعددی که برای تعیین تکلیف وزارت علوم بیشتر به چشم آمد حاشیه های سیاسی ایدئولوژیک حاکم بر آن بود ودر انتقادات نمایندگان مخالف متاسفانه پرسشی از تخصص ، تجربه وسوابق اجرایی وموفقیتهای علمی کاندیدا جایی از اعراب نداشت.

بیشتر بحث نمایندگان محترم حول اتفاقات ناخوشایند سال88 متمرکز است وتمام گزینه های دولت جهت تصدی این پست به اتهام شرکت در وقایع سال 88 تاکنون موفق به اخذ رای اعتماد نشده اند.

جالب است که نمایندگان محترم اصولگرا درمجلس که به این فرموده امام که : میزان وضع فعلی افراد است، ارادت زیادی دارند وآنرا سرلوحه خود دربیشتر امور مرتبط با جناح مقابل خود می دانند، دراین مورد میزان را گذشته افراد دانسته وتمام چهار گزینه قبلی دولت به اتهامی که در هیچ محکمه ای ثابت نشده مجرم می دا نند.

متاسفانه برخی مجلسیان در هیچکدام از جلسات رای اعتماد توان ، کارایی وتجربه علمی افراد را برای علمی ترین پست سیاسی کشورمیزان قرارندا دند وبجای بحث وگفتگوهای تخصصی ، حاشیه را برمتن ترجیح دادند وگاها بدنبال گل آلود کردن جلسات و دوری از اصل موضوع بودند.

اینکه با اهداف خاص سیاسی وحزبی تهمت های ناروا به دلسوزان وزحمتکشان انقلاب ونظام بزنیم از اخلاق حسنه اسلامی بدور است.

حداقل کنکاش در سوابق علمی واجرایی گزینه های معرفی شده توسط دکتر روحانی جهت تصدی وزارت علوم نشان می دهد که تماما از بهترین وشاخص ترین سرمایه های علمی کشور بوده وارادت واعتقاد خود به نظام ،انقلاب ورهبری را درهر پستی که مشغول بوده اند ثابت کرده اند.

چه خوب است که نمایندگان محترم قدری از گذشته فاصله بگیرند وبفکرآینده باشند وبدانند که بخاطر گذشته نمی توان یک وزارت را تا نامعلوم درکما نگه داشت .

مخصوصا که خدمت به مردم همکاری تمام قوا را می طلبد وبه یاد داشته باشند مردم به دولت تدبیر وامید اطمینان کرده اند وآنان را از خود می دانند ، آنها نیز به رئیس دولت منتخب مردم اطمینان کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۱
انتشار یافته: ۱
محبی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
2
0
کاملا بحق و درست است
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها