بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۴۲۱۷۸
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۸
پس از آنکه سناتور مک‌کین نخست‌وزیر مجارستان را یک "دیکتاتور نئوفاشیست" خواند، وزارت خارجه مجارستان کاردار آمریکا را فرا خواند.
تدبیر24: آمریکا در حال حاضر به طور جدی به یکی از منتقدان دولت ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان تبدیل شده و وی را به نزدیک شدن بیش از حد به روسیه متهم می‌کند.

وزارت خارجه مجارستان آندری گودفرند، کاردار آمریکا در این کشور را به دلیل اظهارات سناتور مک کین در سنای آمریکا فراخواند.

مک‌کین جمهوری‌خواه در این نشست گفته بود: من مخالف انتصاب‌های سیاسی نیستم. می‌دانم چطور باید بازی کرد اما مجارستان در آستانه یک فروپاشی حاکمیتی آن هم به دست یک دیکتاتور نئوفاشیست است. کسی که با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه بیش از حد نزدیک است.

وزیر خارجه مجارستان در این رابطه به خبرنگاران گفت: دولت تمامی اظهارات سناتور مک‌کین درخصوص نخست‌وزیر و رهبری کشور و روابط کشور با روسیه رد می‌کند.

وی با اشاره به پیروزی حزب فیدز متعلق به اوربان در پارلمان این کشور و در انتخابات محلی گفت: مردم با صراحت و به روشن‌ترین شکل ممکن نظر خود را اعلام داشته‌اند و فکر می‌کنم لازم است که به این نظر احترام گذاشته شود.

وزارت امور خارجه آمریکا در این رابطه اعلام کرده است که اظهارات مک‌کین اظهارات شخصی بوده و موضع رسمی دولت آمریکا نیست.

آمریکا و شرکای اروپایی‌اش اوربان را به دلیل دموکراسی ضعیف در این کشور و حملات مکرر به سازمان‌های غیردولتی به شدت مورد انتقاد قرار داده‌اند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها