بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 01
کد خبر: ۴۲۷۱۸
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۴
یک شرکت آلمانی درصدد است که نسل جدیدی از آسانسورها را به مرحله طراحی و ساخت برساند و امیدوار است ایده خود را تا پایان سال 2016 رونمایی کند.
تدبیر24: یک شرکت آلمانی درصدد است که نسل جدیدی از آسانسورها را به مرحله طراحی و ساخت برساند و امیدوار است ایده خود را تا پایان سال 2016 رونمایی کند.

ریسک‌نیوز نوشت: آیا آسانسور فقط برای بالا و پایین رفتن است؟ تا حالا هر چه بوده ظاهرا در حال تغییر کردن است و به زودی این اتفاق می‌افتد؛ چراکه آسانسورهای آینده از تکنولوژی نیروی شناور مغناطیسی برای حرکت عمودی و افقی استفاده خواهند کرد.



تیسن کروپ، شرکت مهندسی آلمانی تولید فولاد که دفتر مرکزی آن در شهرهای دویسبورگ و اسن آلمان قرار دارد، در بیانیه‌ای اعلام کرده که در حال ساخت نسل بعدی آسانسورهاست که از نیروی شناوری مغناطیسی برای بالا و پایین و همچنین حرکت در راستای افقی در ساختمان‌های آینده بهره می‌برد.

فناوری مَگلِو (مخفف Magnetic Levitation یا شناوری مغناطیسی) که در قطارهای سریع‌السیر استفاده می‌شود، از میدان‌های مغناطیسی بزرگی استفاده می‌کند که از تماس قطار با ریل خودداری می‌کند. این امر سبب کاهش اصطکاک و سرعت بالا تنها با اعمال نیروی محرک نسبتاً اندکی می‌شود.



تیسن کروپ، این سیستم جدید را که با نام "Multi" شناخته شده، «جام مقدس صنعت آسانسور» نامگذاری کرده است. کابین‌های این آسانسور که برای ساختمان‌های با ارتفاع متوسط و بلند، با ارتفاع ایده‌آل حداقل 300 متر، طراحی شده است با سرعت 5 متر در ثانیه حرکت می‌کنند. این سرعت فوق سریع محسوب نمی‌شود اما ماهیت این طراحی به آنها این اجازه را می‌دهد که دائم در حال حرکت باشند و این ویژگی منجر به این امر می‌شود که مسافران این آسانسور حداکثر برای 15 تا 30 ثانیه برای آسانسور بعدی منتظر باشند.

تیسون کروپ امیدوار است تا پایان سال 2016 میلادی، یک نمونه اولیه از این آسانسور را به اجرا درآورد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها