بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۴۴۰۸۴
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۰
یک فوق تخصص گوارش گفت: شایع‎ترین علامت زخم معده، درد سردل است که بعد از خوردن غذا نیز تشدید می‌شود، از این رو نسبت به این مهم نباید بی‎توجه بود.
تدبیر24: یک فوق تخصص گوارش گفت: شایع‎ترین علامت زخم معده، درد سردل است که بعد از خوردن غذا نیز تشدید می‌شود، از این رو نسبت به این مهم نباید بی‎توجه بود.
 
دکتر ستار جعفری ، در خصوص زخم معده، اظهار کرد: معده در حالت طبیعی دارای پیوستگی است، اگر در هر قسمتی، این پیوستگی از بین برود باعث ایجاد زخم می‌شود؛ به ‌طوری ‌که اگر عمیق باشد زخم و اگر سطحی باشد خراش گفته می‎شود. در حقیقت معده یک مکانیزم دفاعی با ترشح مواد قلیایی برای بدن ایجاد می‎کند و هر کجا این سد حفاظتی از بین برود، سبب بروز مشکل می‌شود.
 
وی افزود: از دیگر علامت‎های زخم معده می‎توان به حالت تهوع، پری سر دل و کاهش اشتها اشاره کرد. در صورتی‌ که زخم وضعیت خوبی نداشته باشد و در حالت بدخیم باشد در آن زمان کاهش اشتها طولانی‏‌تر می‌شود و فرد بیمار دچار استفراغ‏‏‌های خونی می‌شود. البته در حالت خوش‌خیم نیز امکان خونریزی وجود دارد که به دو صورت خود را نشان می‌دهد یا اینکه فرد خون بالا می‎آورد یا اینکه مدفوع او سیاه‎رنگ می‌شود.
 
جعفری در خصوص تشخیص این بیماری، تصریح کرد: دقیق‌‏ترین شیوه تشخیص، استفاده از روش آندوسکوپی است که در کنار این، علائم بالینی نیز می‎تواند کمک بسیاری در تشخیص درست داشته باشد. به همین دلیل کسانی که در ناحیه سر دل، درد دارند حتما به پزشک مراجعه کنند پزشک نیز بعد از گرفتن شرح‌ حال بیمار در صورت نیاز آندوسکوپی می‌کند. البته در افراد بالای 50 سال در صورت نداشتن علائم خطر نیز از آندوسکوپی استفاده می‌شود.
 
این فوق‌تخصص با اشاره به عوامل موثر در ایجاد زخم معده، عنوان کرد: عمده علت ایجاد زخم معده مصرف داروهای مسکن غیراستروئیدی نظیر آسپرین و ژلوفن است. همچنین نوعی میکروب‎ مکانیزم دفاعی در برابر اسید معده به وجود می‌آورد که اگر ریشه‎کن نشود سبب بروز زخم معده می‌شود. البته گاهی عوامل ناشناخته‌ای باعث زخم معده می‌شوند. ناگفته نماند که زخم اثنی‌عشر در جوانان بیشتر و زخم معده در سن‎های بالاتر مشاهده می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها