بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۴۴۳۳۵
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۰
شنبه هفته گذشته نبرد تعیین کننده برای پاکسازی منطقه الضلوعیه، یثرب و مناطق اطراف بلد آغاز شد و هنگامی که نیروهای امنیتی و داوطلبان مردمی عراق خود را به اولین نقاط تماس در فرودگاه الضلوعیه رساندند، ناگاه بالگردهای آمریکایی ظاهر شدند.
تدبیر24:«امین» از داوطلبانی که با فتوای آیت الله سیستانی لباس رزم برای جنگ علیه داعش پوشیده، از آن لحظات تعریف می کرد: «شدت آتشبار سلاح های خودکار و انفجار گلوله های خمپاره به حدی بود که نمی توانستیم سرمان را بلند کنیم و این موضوع حرکت ما به سمت فرودگاه را بسیار کند کرده بود.

نبرد بی وقفه ادامه داشت تا اینکه صدای بالگرد در منطقه شنیدیم و لحظاتی بعد شاهد پرتاب محموله های بزرگی بودیم. ابتدا تصور کردیم که بالگرد متعلق به ارتش عراق است، اما چیزی نگذشت که مشخص شد بالگرد آمریکایی است و محموله خود را در نزدیکترین نقطه به نیروهای داعش تخلیه کرده است.»

گویا رسیدن آن محموله به داعش که بعدا گزارش های مصور در برخی شبکه های عراقی و شبکه های اجتماعی نشان داد، سلاح و تجهیزات مدرن ساخت 2014 آمریکاست، بسیار مهم بود و امین می گوید: «از آن لحظه منطقه به یک جهنم واقعی تبدیل شد و نبرد سختی میان طرفین بر سر رسیدن به محموله آغاز شد. داعش، نیروها و تمام امکانات خود را به این سمت متوجه کرد، اما سرانجام با دادن تلفات بسیار صحنه را ترک کرده و محموله به دست نیروهای داوطلب مردمی افتاد.»

کارشناسان دو روز بعد در شبکه های تلویزیونی گفتند که اگر این محموله ها به دست داعش رسیده بود، شکست آنان بسیار دشوار می شد.

چند روز بعد «العهد»، یک شبکه تلویزیونی عراق فیلمی را نمایش داد که در آن فرماندهان عملیاتی سه بسته (آک بند) سلاح و تجهیزات را نشان دادند که تاریخ ساخت آن 2014 و برند آمریکایی بر روی بسته بندی و بدنه آن تجهیزات ثبت شده بود.

آمریکایی ها هفته گذشته یک بار موضوع پرتاب محموله سلاح برای داعش را تکذیب کردند، اما حالا می توان تصاویری را در فیسبوک مشاهده کرد که فرود محموله ها را در کشاکش نبرد دو طرف نشان می دهد.

یکی دیگر از حاضران آن روز صحنه نبرد فرودگاه الضلوعیه نیز گفت که در لحظات سختی که داعش در حال فرو پاشیدن بود، بار دیگر صدای بالگرد شنیده و بعدا گفته شد برخی افراد داعش به داخل بالگرد انتقال یافته و از صحنه خارج شدند که شاید فرماندهان داعش در آن منطقه بوده باشند. این روایت را یکی از جوانان متعلق به عشیره الجبور که دوشادوش نیروهای داوطلب جنگیده بودند، تعریف کرد.

گزارش دیگری نیز از صحنه نبرد در شهر یثرب در حوالی شهرهای بلد و الضلوعیه در همین زمان حاکی است که آمریکایی ها یک محموله برای داعش پرتاب کرده اند.

به نظر می رسد با انتشار اسناد مصور این حادثه، «تکذیب»، دیگر درد آمریکاییها را دوا نخواهد کرد و البته شاید بتوان پذیرفت که دولت اوباما بگوید این اقدامات خودسرانه بوده است؛ شاید.

حالا عراقی ها با گزارش های مستندی که مشاهده می کنند، می پرسند، آمریکایی ها در عراق کجا را نشانه رفته اند؟ و اکنون این سوال و کلی ابهام در افکار عمومی عراق در خصوص رفتار و عملکرد آمریکایی ها در کشورشان شکل گرفته است.

شاید به همین دلیل است که عراقی ها نسبت به نیات کاخ سفید در خصوص اصرار بر تسلیح غیر قانونی و سازماندهی نشده عشایر استان الانبار ابراز تردید می کنند.

جنگ اخیر در الضلوعیه، یثرب و بلد صداقت آمریکایی ها را در جنگ علیه تروریسم، تمام رخ نشان داد و حالا آمریکایی ها در ظاهر نیز در صف نیروهای ضد تروریستی قرار نمی گیرند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها