بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۴۴۷۶۰
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۰
چند سال پیش وقتی یکی از دوستان خودارزشی پندار می گفت ما به هرکس که در هفته بیش از یک بار برود حمام می گوییم لیبرال فکر می کردم شوخی می کند اما وقتی این گفته مضحک او تبدیل به یک باور درمیان عده ای از سیاست بازان شد فهمیدم که حقیقتا جهالت انتها ندارد و گاهی خیلی چیزها که تو جدی شان نمی گیری می توانند به یک معضل هولناک تبدیل شوند.
تدبیر24: سیدعبدالجواد موسوی - این که امروزه به هر کس که گوشی برای شنیدن داشته باشد و در مقابل حرفی که شاید خیلی هم آن را نپسندد رگ گردن کلفت نمی کند و کف برلب نمی  آورد می گویند لیبرال ریشه در همان بلاهتی دارد که آدمی را که در هفته بیش از یک بار به حمام می رفت لیبرال می خواندند. تنزل مفاهیم عمیق البته ریشه دارتر از این حرف هاست. از قدیم همین گونه بوده. هر مفهومی که پایش به کوچه و خیابان باز شده و به دست اراذل و اوباش افتاده فرجامی بهتر از این نداشته. دراین سال ها کم نبوده اند مفاهیمی که سرنوشتی این چنینی یافتند. نمونه بارزش غربزدگی. بحثی مهم و فلسفی که وقتی به دست اراذل و اوباش افتاد تبدیل شد به فحش ناموسی و جماعت فاقد فکر و ذکر بلایی بر سر این مفهوم آوردند که واضعان و مفسران اهل نظر هم جرئت نکردند در این باره سخن بگویند و میدان را به کسانی که خود مظهر تام و تمام غربزدگی مضاعف بودند واگذار کردند. حالا هم حکایت لیبرال و لیبرالیزم است. اول انقلاب این لفظ را به کسانی نسبت می دانند که اگر هم لیبرال نبودند دست کم از حیث ظاهر چنین اتهاماتی به آن ها می چسبید. حالا کار به جایی رسیده است که تلویحا و این اواخر تصریحا می گویند شهید بهشتی و شهید مطهری هم لیبرال بودند. چرا؟ فقط به این دلیل که معتقد نبودند هرکس را که مانند آن ها نمی اندیشد باید از حیزانتفاع ساقط کرد. آش آن قدر شور شده که صدای آن هایی که هیچ وقت درنمی آمده هم درآمده. بدون شک آن ها که به منافع زود گذر خود می اندیشند از این عوام زدگی در حوزه سیاست و مباحث نظری به شدت استقبال می کنند اما این عوام زدگی فقط و فقط به چنین حوزه هایی محدود نخواهد ماند و اتهامات احمقانه ای از این دست روزی دامن کسانی را خواهد گرفت که نباید بگیرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها