بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۴۵۹۳۹
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۵
آمار جدید از افزایش نرخ چاقی در جزایر اقیانوس آرام، کشورهای اقیانوس آرام جنوبی، شرق استرالیا و فیجی خبر می‌دهد.
تدبیر24:این کشورها در بالای فهرست چاق‌ترین جوامع جهان قرار گرفته‌اند و به گفته کارشناسان، معرفی رژیم‌های غذایی غربی به مردم این مناطق علت اصلی شیوع چاقی در این نواحی است.  
 
در بررسی انجام شده روی چاق‌ترین مردم مناطق جهان مشخص شد کشور ساموآ در اقیانوس آرام جنوبی با دارا بودن 75 درصد جمعیت مبتلا به چاقی در صدر این فهرست قرار دارد و پس از آن جزایر «نائورو» و «کوک» با دارا بودن به ترتیب 71 درصد و 63 درصد از جمعیت افراد مبتلا به چاقی در رتبه دوم و سوم قرار گرفته‌اند.  
 
عادات تغذیه‌ای سنتی در این جزایر از جمله گوشت ماهی تازه، میوه‌ها و سبزیجات محلی با خوراکی‌هایی همچون برنج، قند، آرد گندم، میوه و سبزیجات کنسرو شده و نوشابه‌های غیر الکلی جایگزین شده است.  
 
علاوه بر این مصرف موادغذایی غربی در بین مردم این جزایر به نمادی از جایگاه خاص اجتماعی در جوامع‌شان تبدیل شده و ساکنان این مناطق ترجیح می‌دهند گوشت ماهی را همچون روش‌های طبخ غربی به شکل سرخ شده مصرف کنند در حالی که در گذشته مصرف آن به صورت خام مرسوم بوده است.  
 
در این بررسی آمده است بنگلادش و اتیوپی به طور مشترک در پایین‌ترین بخش این لیست قرار دارند و تنها یک درصد مردم این کشورها به عارضه چاقی مفرط مبتلا هستند و در رتبه دوم مردم نپال جای گرفته‌اند. در حقیقت بیشتر کشورهای آفریقایی و جنوب آسیا در زمره پایین ترین مناطق دارنده بیشترین جمعیت مبتلا به چاقی هستند.  
 
کارشناسان معتقدند سطح بالایی از سوء تغذیه در این مناطق از جهان وجود دارد و مردم در این کشورها برای تامین انرژی مورد نیاز بدن خود با مشکل روبرو هستند.  
 
بررسی‌های انجام شده حاکی از آن است که به طور کلی شیوع فزاینده چاقی در سراسر جهان به ویژه در بیشتر مناطق اروپا، خاورمیانه و آمریکای شمالی مشاهده می‌شود. در انگلیس بیش از 25 درصد جمعیت آن به چاقی مبتلا هستند در حالی که در فرانسه، ایتالیا و سوئد وضعیت بهتر است و نرخ چاقی کمتر از 10 درصد است.  
 
به گزارش روزنامه دیلی میل، آمار چاقی در آمریکا و استرالیا نیز به ترتیب 33 درصد و 27 درصد اعلام شده است.
منبع: فرارو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها