بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۴۶۷۲۳
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۲
جمعه گذشته ماده عجیبی از آسمان بخش‌هایی از واشنگتن و اورگن شروع به باریدن کرد که اهالی این دو منطقه از آن به عنوان «باران شیری» نام می‌برند.
 تدبیر24: بارش باران شیری در بخش‌هایی از واشنگتن و اورگن آمریکا اهالی این منطقه را حیرت‌زده کرد.

جمعه گذشته ماده عجیبی از آسمان بخش‌هایی از واشنگتن و اورگن شروع به باریدن کرد که اهالی این دو منطقه از آن به عنوان «باران شیری» نام می‌برند.

کارشناسان در حالی که هنوز از منشا این بارندگی مطمئن نیستند به اهالی این منطقه اطمینان دادند که خطری سلامت آنان را تهدید نمی‌کند.

کارشناسان مدیریت بحران واشنگتن پس از دیدن ماده‌ای سفید رنگ روی خودروها اظهار داشتند: این ماده شبیه به خاکسترهای آتشفشان «شیولوچ» در روسیه است و پس از بررسی‌های اولیه مشخص شد این کوه آتشفشانی اواخر ماه گذشته فوران داشته است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که این خاکستر از طریق هوا و ابرهای حاوی آب به سمت اقیانوس آرام حرکت کرده است. ماهیت این باران و گرد و غبار هنوز به صورت عملی مورد بررسی قرار نگرفته اما بیشتر کارشناسان معتقدند این ماده حاوی ذرات خاکستر است.

هر چند این تنها تئوری مطرح شده در مورد این پدیده نیست به گونه‌ای که ادعا شده این خاکستر ناشی از کوه آتشفشانی در مکزیک است که روز چهارشنبه فوران داشته است.

به گزارش نیجر ورلدنیوز، کارشناسان اداره ملی هواشناسی آمریکا اظهار داشتند در حالی که نظرات متفاوتی در مورد منشا این بارندگی مطرح شده اما تاکنون علت قطعی این بارندگی و مبدا آن مشخص نیست.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها