بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۴۷۷۹۹
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۹
رییس دفتر مرکزی مشاوره دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بر اساس شیوع شناسی مصرف انواع موادمخدر در میان دانشجویان دانشگاههای وزارت علوم تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 6.4 درصد اعلام شده است.
  تدبیر24: رییس دفتر مرکزی مشاوره دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بر اساس شیوع شناسی مصرف انواع موادمخدر در میان دانشجویان دانشگاههای وزارت علوم تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 6.4 درصد اعلام شده است.

مریم کریمی روز یکشنبه درگفت وگو با ایرنا با اشاره به اینکه میزان شیوع شناسی مصرف انواع موادمخدر درمیان دانشجویان دانشگاههای تابعه وزارت علوم و دانشجویان وزارت بهداشت در سال تحصیلی 91-90 مطالعه شده است، افزود: طرح شیوع شناسی مصرف موادمخدر با هماهنگی ستاد هماهنگی مبارزه با موادمخدر اجرا شده است.

وی یادآوری کرد: جامعه آماری مورد مطالعه شیوع شناسی مصرف انواع مواد مخدر را سه هزار و 520 دانشجو تشکیل دادند.

کریمی خدمات دفتر مرکزی مشاوره دانشجویی و ادارات تابعه دانشگاههای علوم پزشکی کشور را در جهت حفظ، تامین و ارتقای بهداشت دانشجویان بیان کرد و گفت: دانشجویان سرمایه های ارزشمند جامعه هستند که حتی یک مورد ابتلا آنان به این معضل اجتماعی قابل قبول نیست.

وی اظهار کرد: در مجموع خدمات این دفتر در سطوح پیشگیری و آموزش، مشاوره و درمان و بازتوانی به گروههای هدف ارایه می شود چرا که دانشجویان این وزارتخانه پس از فراغت از تحصیل به عنوان خادمان سلامت در جامعه فعالیت خواهند کرد.

رییس دفتر مرکزی مشاوره دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: این دفتر تلاش دارد خدمات مناسبی را در ادارات مشاوره دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی به گروههای هدف ارایه دهد.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون ادارات مشاوره دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور به 180 هزار نفر از دانشجویان در حال تحصیل خدمات ارایه می دهد که برای رفاه بیشتر آنان خطوط مشاوره داخلی نیز در هر واحد دانشگاهی جهت بازگویی مشکلات و ارایه خدمات مشاوره به آنها راه اندازی شده است.

به گزارش ایرنا، هم اکنون 320 مشاور اعم از روانشناس و مددکار و 12 روانپزشک در 67 اداره مشاوره علوم پزشکی سراسر کشور فعالیت می کنند.
منبع: تابناک
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها