بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۴۸۴۲۹
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۴
وزیر امور خارجه آمریکا می‌گوید نامه 47 سناتور کنگره به ایران، نمی‌تواند تغییری در توافق احتمالی در مذاکرات هسته‌ای ایجاد کند.
   تدبیر24:  در واکنش به نامه هشدارآمیز 47 سناتور کنگره آمریکا به ایران، جان کری وزیر امور خارجه ایالات متحده گفت که این نامه از نظر او " فوق العاده باورنکردنی" است. او گفت که این نامه نمی‌تواند تغییری در توافق احتمالی بین ایران و آمریکا ایجاد کند. 
 
کری گفت: درباره مذاکرات ما از ابتدا به روشنی گفتیم که به دنبال تنها یک توافق قانونی نیستیم. ما به دنبال توافقی هستیم که قابلیت اجرایی داشته باشد. ما حتی با ایران روابط دیپلماتیک نداریم. نامه سناتورها به غلط می‌گوید که ما به دنبال یک توافق الزام‌آور قانونی با ایران هستیم. این غلط است. 
 
او ادامه داد: می‌گویند کنگره می‌تواند هر زمان که خواست جزییات توافق را تغییر دهد که مطلقا غلط است. آنها (کنگره) حق تغییر در توافقی که بین رهبران دو کشور به دست آمده ندارند. حالا ممکن است یک رییس جمهور با دیدگاه متفاوت سر کار بیاید اما فکر نمی‌کنم که اگر این توافق به هدفش برسد، هیچ رییس جمهوری بیاید و زیر توافقی بزند که امضای روسیه، چین، فرانسه، آلمان و بریتانیا را پای خود دارد؛ توافقی که از نظر همه توافق خوبی است. چنین اتفاقی نخواهد افتاد. 
 
همچنین به گزارش بی. بی. سی، جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا گفت: در طول ۲۹ سالی که در مجلس سنا بوده‌ام، هرگز چیزی مانند این را نشنیده‌ام. این نامه، بیش از دو قرن سابقه سیاست خارجی آمریکا را نادیده می‌گیرد. 
 
کری نامه 47 سناتور آمریکایی را مخدوش کننده اعتبار "هزاران موافقتنامه" امضا شده میان دولت آمریکا و دولت‌های دیگر در سرتاسر جهان دانسته است. 
 
او گفته است که اقدام این سناتورها "اعتماد متحدان آمریکا در جهان را به خطر انداخته" و این پیام را به کشورهای دیگر می‌دهد که برای دستیابی به هر توافقی با آمریکا باید با تمامی نمایندگان کنگره گفت‌وگو کنند. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها