بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۵۱۸۹۸
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۲
نخستین فصل از بررسی و مطالعات باستان‌شناسی مشترک بین دانشگاه توبینگن آلمان و پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در جنوب کرمان به شناسایی 42 تپه و محوطه باستانی انجامید.
 تدبیر24: «نادر علیداد سلیمانی»، سرپرست ایرانی هیأت بررسی‌های باستان‌شناسی جنوب کرمان با اعلام این خبر گفت: مطالعات باستان‌شناسی در حوزه‌ی جنوب استان کرمان و سواحل خلیج فارس به منظور بررسی ارتباطات فرهنگی حوزه‌ی جنوب شرق به ویژه جیرفت و بین النهرین در عصر مفرغ از راه دریا انجام شد.

او در بیان مهمترین نتایج به دست آمده در این فصل از مطالعات و بررسی‌های باستان شناسی اظهار کرد: در این فصل از بررسی‌ها 42 تپه و محوطه باستانی که از قدیمی‌ترین استقرارهای بیش از نوسنگی تا دوره اسلامی بودند در 8000 کیلومتر شناسایی شد.

به گفته‌ی این باستان‌شناس، محوطه‌های بزرگ به جا مانده از دوره‌ی مس سنگ، عصر مفرغ و دوره‌ی تاریخی در این بررسی مورد شناسایی قرار گرفت، ‌همچنین در این فصل گونه‌های سفال حاصل از بررسی به صورت کاملا روشمند طبقه‌بندی، تحلیل و در نهایت جدول گاه‌نگاری منطقه ترسیم شد.

او افزود: به منظور عکس‌برداری در بررسی‌های باستان‌شناسی برای نخستین‌بار از یک «پهباد» کوچک استفاده شد. تهیه‌ی عکس‌های هوایی، عکس های سه‌بُعدی و نقشه توپوگرافی از ویژگی‌های این نوع عکسبرداری بود.

این باستان‌شناس با بیان اینکه این مطالعات نیازمند چند فصل بررسی است، افزود: این فصل از بررسی که دهم اسفندماه سال گذشته شروع شده بود در اردیبهشت ماه امسال به پایان رسید. فصل دوم از بررسی و مطالعات باستان‌شناسی براساس قرار تعیین شده در اسفند ماه 94 آغاز می‌شود.

بر اساس گزارش پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، به دنبال امضای تفاهم‌نامه‌ی همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی میان دانشگاه توبینگن آلمان و پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری مطالعات باستان‌شناسی با همکاری نمایندگان دوطرف در مناطق فاریاب –کهنوج، کهنوج –زیارتعلی و کهنوج –منوجان به انجام رسید.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها