بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۵۳۱۳۸
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۶
یک دکترای داروسازی با تاکید بر اینکه تجویز داروهای لاغری بدون در نظر گرفتن سن، وزن، موقعیت‌ فیزیولوژیک و رژیم غذایی مصرفی حتی اگر مورد تائید مراجع ذی‌صلاح باشد، جایز نیست و گفت: تداخلات غذا و دارو ممکن است عوارض جبران ناپذیری برای مصرف کننده ایجاد کند.
  تدبیر24  دکتر حمید عباسی، با اشاره به اینکه طی تحقیقات انجام شده 13 درصد زنان ایرانی دچار چاقی مفرط هستند، گفت: اکثر این افراد جهت کاهش وزن به سراغ داروهای لاغری که بسیاری از آنها توسط هیچ مرجع معتبری تائید نشده‌اند، می‌روند. مصرف این نوع داروها در زمان طولانی سبب بروز مشکلات جدی جسمی می‌شوند.

وی تاکید کرد: داشتن یک رژیم غذایی کم کالری و فعالیت روزانه مناسب به صورت پیاده‌روی سالم‌ترین و موثرترین روش کاهش وزن در افراد حتی کودکان، زنان باردار و افراد مبتلا به بیماری دیابت و فشارخون بالا است.

عباسی خاطرنشان کرد: تجویز داروهای لاغری بدون در نظرگرفتن سن، وزن و موقعیت فیزیولوژیک و رژیم غذایی مصرفی حتی اگر مورد تائید مراجع ذیصلاح باشد، درست نیست، زیرا تداخلات غذا و دارو ممکن است عوارض جبران ناپذیری برای مصرف کننده ایجاد کند و احتمال آن می‌رود که بیماری‌های زمینه‌ای فرد را تشدید کند.

این دکترای داروسازی یادآور شد: مکانیسم عملکرد داروهای لاغری از طریق اثر بر سیستم اشتها و مرکز آن در مغز، افزایش متابولیسم بدن، افزایش دفع آب بدن و کاهش جذب چربی و دفع چربی موجود در غذاهای دریافتی است.

عباسی گفت: مصرف داروهای لاغری علاوه بر اینکه ایجاد اسهال چرب می‌کند، باعث سردرد و کاهش جذب ویتامین‌های محلول در چربی ( ویتامین‌های K,E,D,A) نیز می‌شود. با مصرف چنین داروهایی عوارضی چون مدفوع مکرر چرب، اسهال، اضطراب، سرگیجه و ناراحتی‌های روده‌ای بروز می‌کند و در موارد نادری موجب خشکی پوست می‌شود. از دیگر عوارض این دارو، کاهش قند خون و افزایش احتمال ایجاد سنگ کلیه در افراد مستعد است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها