بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 01
کد خبر: ۵۴۱۳۹
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۵

تدبیر24:مدیرکل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد دوره اصلاحات با مردود خواندن عملکرد تیم رسانه‌ای _ اطلاع‌رسانی دولت تاکید کرد: آقایان ظریف و روحانی نخستین قربانیان این وضعیت نابسامان هستند.

عیسی سحرخیز در گفتگو با خبرنگار سرویس سیاسی «عصر قانون» اظهار داشت: به نظر می‌رسد تیم اطلاع‌رسانی دولت آقای روحانی نمره قبولی نمی‌گیرد و با نمره پایین مردود است! این نکته از ابتدا توسط صاحب‌نظران و خبرگان این حوزه تذکر داده شد؛ اما اعتنایی به آن نشد و تیم چندان مناسبی سرکار نیامد.

وی افزود: آقایان ظریف و روحانی نخستین قربانیان این وضعیت نابسامان هستند؛ چرا که خود به تنهایی درحال انجام وظیفه به عنوان تیم رسانه‌ای نیز می‌باشند! تیم اطلاع‌رسانی تاکنون نه تدبیری از خود نشان داده و نه امیدی را در دل رای دهندگان به آقای روحانی ایجاد کرده است.

قائم مقام اسبق خبرگزاری ایرنا، با اشاره به اعتراضات و تذکرات پیاپی اصحاب رسانه و روزنامه‌نگاران نسبت به این مسئله، بیان داشت: هیچ کدام از این تذکرات اثر نکرد و یک حاصل آن خلاء عظیم رسانه‌ای در حوزه مذاکرات هسته‌ای و اقدامات طرفداران صلح است. تیم رسانه‌ای دولت و حتی ومشاور رسانه‌ای رئیس‌جمهور کوچکترین ارتباطی به رای‌دهندگان به ایشان را ندارند. در میان کسانی که دل در گرو آرمان‌های اقای روحانی دارند، روزنامه‌نگاران و فعالین رسانه‌ای حرفه‌ای زیادی وجود دارد.

وی ادامه داد: روزنامه‌نگارانی هستند که حاضرند برای آرمان‌ها و شعارهای آقای روحانی و از همه مهم‌تر برای مردم هزینه بدهند.اما در جایگاه اطلاع‌رسانی دولت کسانی که دل در گرو جریان رقیب داشتند سرکار آمدند. این دسته نمی‌توانند با دولت تدبیر و امید همکاری مثبت داشته باشند. بعضا هستند افرادی در درون دولت که جلسات پشت پرده علیه دولت دارند!

سحرخیز با تفکیک نقش رسانه‌های دولتی و رسانه‌های حامی دولت همچنین تصریح کرد: با این مسئله که دولت از رسانه‌های دولتی مانند ایران و ایرنا استفاده کند موافق نیستم و این رسانه‌ها ملی‌اند و باید به‌گونه‌ای عمل شود که جناح‌های گوناگون در آن تریبون داشته باشند. نباید با تغییر دولت خط مشی آن‌ها نیز تغییر یابد. خبررسانی و اطلاع‌رسانی صحیح و صادقانه از جمله رسالت‌های این نوع رسانه‌هاست و عدم دخالت مسائل جناحی باید رعایت شود.

این فعال رسانه‎‌ای در پایان اضافه کرد: رسانه‌های حامی دولت دست بازی در مسائل دارند. باید از حمایت صرف خودداری کنند و هرجا اشکال یا ایرادی دیدند به عرصه نقد و بررسی منصفانه گام بنهند؛ تنها در این صورت است که مسیر رسانه‌ای کشور رو به رشد و در جهت بهبودی قرار خواهد گرفت.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها