بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۵۴۹۷۳
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۰
یک درپوش بطری هوشمند چاپ سه‌بعدی اکنون می‌تواند به شما در شناسایی تازگی شیر کمک کند
 تدبیر24: این درپوش چاپ سه‌بعدی برای بسته‌های شیر که دارای حسگرهای داخلی الکترونیکی بی‌سیم است، می‌تواند نشانه‌های فساد را در شیر تشخیص دهد.

فناوری جدید محققان دانشگاه کالیفرنیا در برکلی، گامی در جهت شناسایی زمان استفاده از مواد غذایی از طریق تلفن هوشمند است. این درپوش هوشمند به یک خازن و القاگر متصل است تا به شکل یک مدار رزونانس دربیاید.

محققان اجزای الکترونیکی را درون درپوشش بسته شیر قرار دادند تا بتوانند نشانه‌های فساد این ماده غذایی را شناسایی کنند.

یک تلنگر سریع به کارتون اجازه می‌دهد تا مقداری از شیر درون بسته وارد شکاف خازن درپوش شود. سپس کل بسته بطور دربسته برای 36 ساعت در دمای اتاق نگهداری می‌شود. مدار می‌تواند تغییرات در سیگنالهای الکتریکی را که نشانگر افزایش سطوح باکتری است، شناسایی کند.

محققان بطور دوره‌ای در آغاز آزمایش و سپس هر 12 ساعت یکبار تا پایان 36 ساعت با استفاده از یک کاوشگر بی‌سیم فرکانس رادیویی بر تغییرات نظارت کردند.

خواص شیر به تدریج با فاسد شدن آن تغییر کرده و منجر به تغییراتی در خصوصیات الکتریکی آن می‌شوند. این تغییرات بطور بی‌سیم و با استفاده از درپوش هوشمند شناسایی شدند که نشان داد اوج فرکانس ارتعاش شیر در دمای اتاق پس از 36 ساعت 4.3 درصد کاهش پیدا می‌کند.

در مقایسه، کارتن شیری که در یخچال نگهداری می‌شود، طی همین زمان تنها نزدیک به 0.12 درصد تغییر فرکانس نشان می‌دهد.

این یافته‌ها در مجله Microsystems & Nanoengineering از گروه انتشارات نیچر منتشر شده است.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها