بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۵۵۱۴۶
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۶
درمان افراد نابینا توسط ژن تراپی (ژن درمانی) نه تنها می تواند باعث بهبود میدان دید افراد شود بلکه مسیرها و تصاویر بصری موجود در مغز آنها را نیز بهبود می بخشد. این شیوه حتی برای افرادی که چندین دهه از زندگی خود را نابینا بودند نیز صدق می کند.
تدبیر24:درمان افراد نابینا توسط ژن تراپی (ژن درمانی) نه تنها می تواند باعث بهبود میدان دید افراد شود بلکه مسیرها و تصاویر بصری موجود در مغز آنها را نیز بهبود می بخشد. این شیوه حتی برای افرادی که چندین دهه از زندگی خود را نابینا بودند نیز صدق می کند.
 
از سال ۲۰۰۷ تاکنون آزمایش های بالینی با استفاده از ژن تراپی باعث شده تا بینایی افراد بسیاری به آنها بازگردد. ده ها کودک و انسان بزرگسال مبتلا به نابینایی یا کم بینایی تحت اثر درمان های مختلف توانستند بینایی خود را تا حدودی به دست آورند و حتی از توانایی مسیریابی خود به صورت طبیعی استفاده نمایند.
 
بهترین استراتژی استفاده از درمان های بالینی تزریق یک ویروس بی خطر خواهد بود که باعث اضافه شدن کپی های مناسبی از ژن های مختلف می شود. این ژن ها پیش از این در بدن افراد نابینا معیوب بوده و به صورت مناسبی عمل نمی نمودند. ژن های مذکور در داخل سلول های شبکیه چشم افراد نابینا تزریق شده و کره داخلی چشم را با شبکه ای که توانایی احساس نورهای مختلف را ایجاد می کند به یکدیگر مرتبط خواهند ساخت.
 
به گفته دکتر منظر اشتری، محقق و متخصص اعصاب دانشگاه پنسیلوانیا، نتایج بدست آمده از آزمایش ها، بی نظیر و باورنکردنی است.
 
اما سئوالی که همچنان در مورد چگونگی اثر این درمان های بالینی باقی می ماند نحوه ریکاوری و بازیابی تصاویر ذهنی افراد در صورت بهبود عملکرد شبکیه چشم آنها است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها