بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 28
کد خبر: ۵۶۰۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۵
خاتمی در جشن تولد 70سالگی مطرح کرد
در این مراسم محمدرضا خاتمی، صادق خرازی، سیدمحمود دعایی، محمدرضا تابش، داریوش قنبری، موسوی‌لاری، نوری‌زاد، هانیه توسلی، زهرا اشراقی ....
تدبیر24: سید 70‌ساله شد. ظهر روز گذشته، سیدمحمد خاتمی 70‌سالگی‌اش را جشن گرفت. ساعت حدود 12:30 دقیقه بود،‌ سالنی که رییس‌جمهوری پیشین ایران معمولا دیدارهایش را آنجا برگزار می‌کند، پر شده بود و جمعی هم بیرون از ‌سالن ایستاده بودند. همه منتظر بودند، دقایقی دیگر گذشت، خاتمی با لباده و عبای فیروزه‌ای رنگ بر تن، پله‌ها را آرام پایین آمد، جمعیت صلوات فرستادند و در حالی که شعار درود برخاتمی سر می‌دادند، خاتمی از میان آنان احوالپرسی‌کنان گذشت و روی صندلی نشست. مقابلش کیک تولدی روی میز بود که تصویر او روی آن نقش بسته بود با شمع 70‌سالگی‌اش.
در این مراسم محمدرضا خاتمی، صادق خرازی، سیدمحمود دعایی، محمدرضا تابش، داریوش قنبری، موسوی‌لاری، نوری‌زاد، سیدمحمود موسوی، زهرا اشراقی، هانیه توسلی، داوود رشیدی و رضا داوری‌اردکانی نیز حضور داشتند. حجت‌الاسلام دعایی، مدیرمسوول روزنامه اطلاعات کنار خاتمی ایستاد و شروع کرد به خواندن متنی که در دست داشت و از اوصاف و اخلاق رییس‌جمهور اسبق کشورمان گفت، خاتمی سرش را پایین انداخته بود و دست به محاسنش می‌کشید. دعایی گفت: «امروز زادروز مردی است که مهربانی را با خردورزی درآمیخت و شادی را با شرف، نیکوکاری را با نیک‌اندیشی، اخلاق را با عمل، آزادی را با آزادگی، خداپرستی را با مردم‌باوری، میهن‌دوستی را با نوع‌پروری، نرم‌خویی را با عزت، دوراندیشی را با شجاعت و سیاست را با ادب؛ مردی که در دینداری نیرومند است و بر مسند قدرت فروتن، در سختی‌ها بردبار، در راه هدایت شادمان و از آزمندی به دور.» او تقارن روز تولد خاتمی با آخرین روز «جشن مهرگان» را هم به فال نیک گرفت و دست‌آخر شمع تولد خاتمی را روشن کرد و خاتمی شمع‌ها را فوت کرد و حاضران سوت و کف زدند.
در ادامه این مراسم سیدمحمد خاتمی به سخنرانی پرداخت و از ارزش انسان و عمر او گفت و از اینکه «گوش سنگین سیاست‌بازان، صدای گرم گفت‌وگوی تمدن‌ها را نشنید» و «اصحاب فرهنگ و دانش و دین آن را جدی‌تر نگرفتند»، انتقاد کرد و«کشتار بی‌امان انسان‌ها و بی‌ارزش‌شدن جان آنها» را رنج‌آورترین مساله امروز بشر خواند.
خاتمی با قدردانی از کسانی که در مراسم جشن 70سالگی او حاضر شده بودند، ضمن تبریک عید سعیدقربان گفت: 70سال در تاریخ لحظه‌ای بیش نیست ولی برای یک انسان عمر درازی است و مهم این است که این عمر و این سرمایه بی‌بدیل الهی در چه مسیری صرف شده و چه دستاوردی برای خود او و جامعه‌اش داشته است.
او افزود: گرچه بشر در طول تاریخ شاهد هتک‌حرمت و پایمال‌شدن حقوق خود و ستم و ناامنی بوده است، ولی بی‌حرمتی نسبت به انسان و بی‌ارزش‌شدن جان او و ناامنی برای همه اگر بیشتر از گذشته نباشد، بی‌پرده‌تر و در نتیجه برای آنان که هنوز نور وجدان در درونشان خاموش نشده است رنج‌آورتر است، هرچند که از سوی دیگر میل به رهایی و آزادزیستن و درک و آگاهی بشر در شرق و غرب عالم ‌افزون شده است. رییس‌جمهوری پیشین ایران، سیاست را جدی‌ترین واقعیت در زندگی جمعی دانست و ادامه داد: نمی‌توان به آن نیندیشید و حتی نمی‌توان دامن اندیشه و رفتار را از تاثیر آن بازکشید. ولی آنچه دلربا است و زندگی را معنی‌دار می‌کند اخلاق و ادب است که خداوند نیز ما را به آن فراخوانده است و پیامبران خود را برای بخشیدن زندگی توام با اخلاق، معنویت و عدالت فرستاده است و امروز زندگی انسان مظلوم در چنگال بی‌رحم سیاست که مبتنی بر دروغ و زور و سلطه است و جز به تسخیر جان و جهان آدمی در مسیر منافع خاص اصحاب قدرت نمی‌اندیشد، گرفتار است. به تعبیر قرآن کریم که جان حتی یک انسان به اندازه جان همه جهانیان ارزش دارد امروز این جان ارزشمند در معرض تعرض خشن جنگ‌افروزان و خشونت‌گران و متعصبان متوهم گرفتار آمده است.
خاتمی گفت: امروز در عراق، سوریه، مصر، افغانستان، پاکستان، میانمار و بسیاری از نقاط دیگر عالم حتی در اروپا و آمریکا همه‌جا غوغای کشتار و ترور ویرانگر برپاست و دریغ و درد که بسیاری از آنان که باید نگاهبان فضیلت و مبلغ زیبایی و عدالت باشند نیز آتش‌بیار معرکه‌اند یا لااقل در برابر فجایعی که رخ می‌دهد ساکتند و درواقع باید آنان را شریک جنایت تنگ‌نظران متعصبی دانست که به‌سادگی ابزار دست قدرتمندانی می‌شوند که برایشان جان انسان‌ها بی‌ارزش‌ترین متاع است.
او افزود: در باب آنچه در نقاط بحرانی جهان – که پربحران‌ترین آن منطقه‌ای است که ما در آن به‌سر می‌بریم- می‌گذرد سخن از همه‌چیز هست جز جان انسان‌های بی‌گناه و بدن‌های پاره‌پاره‌شده زنان و مردان و معصومیت کودکانی که قربانی خشونت و انفجار و ترورند.
خاتمی گفت: وقتی رییس قدرتمندترین دولت عالم می‌گوید خط قرمز ما در فلان نقطه و کشور به‌کارگیری سلاح شیمیایی است یعنی برای او جان ده‌هاهزارنفر که قربانی جنگ بی‌فرجام خشونت و افراط و ترور از یک‌سو و بی‌رحمی، دیکتاتوری و استبداد از سوی دیگر شده‌اند هیچ ارزشی ندارد؛ وگرنه چرا آدمکشان را مسلح می‌کنند و در برابر بیداد بسیاری از دولت‌های همسو و غاصبان و آدمکشی آنان سکوت و حتی از آنها حمایت می‌کنند و چرا آنان که شعار حقوق‌بشر را که ابزار تامین منافع خاص سیاسی شده است سرلوحه اقدام خود معرفی می‌کنند نسبت به این‌همه جنایت که در سراسر جهان به‌خصوص خاورمیانه مظلوم رخ می‌دهد ساکتند و عاملان و آمران آن را محکوم نمی‌کنند.
رییس بنیاد باران در ادامه اظهارات خود گفت: امروز تلاش برای صلح و مبارزه برای آزادی و رهایی و استقلال به جنگ‌های شرم‌آوری بدل شده است که در آن مذهب علیه مذهب و اقوام علیه اقوام هم‌سرنوشت خود می‌جنگند و آنچه در عرصه خودنمایی می‌کند تروریسم کوری است که پشت دین که برای احیای فضیلت آمده است و قومیت‌هایی که مایه تعارف باید باشند پنهان شده است و کسانی که امروز داعیه مبارزه با آنان را دارند آفریننده یا پروراننده آنها هستند و دردآورتر اینکه بسیاری از عالمان دین و متفکران و اندیشمندان جوامع از کنار این خونریزی‌ها و جنایات و به خاک‌وخون‌کشیده‌شدن صدهاهزار انسان و نابودی نسل و حرث ساکتند.
او گفت: چه تفاوت فاحشی است میان دیدگاه و اقدام عالی‌ترین مرجع‌ها در عالم شیعه و سنی آیت‌الله بروجردی و علامه شلتوت در بیش از نیم‌قرن پیش که شاید این روزهای تلخ را پیش‌بینی می‌کردند و با شهامت و خیرخواهی ندای همسویی و همدلی میان همه طوایف اسلامی را سردادند و «خانه نزدیکی مذاهب اسلامی» را بنا نهادند با آنان که در برابر رفتارهای تحریک‌آمیز و حتی جنایات هم‌مذهبان خود بی‌تفاوتند و حتی آتش کینه منجر به کشتار را در آنان تیز‌تر می‌کنند و سزاوار است که در اینجا از مرجع بزرگوار آیت‌الله سیستانی که دردمندانه هرگونه رفتار تحریک‌آمیز از جمله اهانت به اصحاب پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم را حرام اعلام می‌کند و نیز از پاپ که برای کشته‌شدگان خشونت روزه می‌گیرد و به‌خاطر ازبین‌رفتن و غرق‌شدن پناهجویان گریخته از ستم و ناامنی می‌گرید، تشکر کنم.
خاتمی تاکید کرد: آنچه امروز بیش از همیشه رنج‌آور است کشتار بی‌امان انسان‌ها و بی‌ارزش‌شدن جان آنهاست. اگر آن روز که صدای گرم گفت‌وگوی تمدن‌ها در گنبد گیتی پیچید، گوش سنگین سیاست‌بازان آن را می‌شنید و اصحاب فرهنگ و دانش و دین آن را جدی‌تر می‌گرفتند و اگر هنگامی که صدای دردمندانه ائتلاف برای صلح برخاست و متاسفانه در برابر غریو دیوانه‌کننده ائتلاف برای جنگ منادیان خشونت و ویرانگری گم نمی‌شد، امروز وضع و حالی بهتر از این داشتیم.
رییس‌جمهور اسبق کشورمان تصریح کرد: ما پیرو آیینی هستیم که انسان را به صلح، همزیستی و عدالت و حفظ کرامت انسانی فرامی‌خواند و هرکس جز این بیندیشد به بیراهه می‌رود. من همه بزرگان دین و فرهنگ و هنر و سیاستمدارانی را که هنوز از وجدان زنده انسانی بهره‌ای دارند به تلاش برای نجات انسان از خشونت و مرگ و نجات سیاست از دست‌های ناپاک جنگ‌افروزان فرامی‌خوانم. در پایان سخنان خاتمی، حاضران برای او دست زدند و هدایایی به او اهدا کردند.
محمد نوروزی

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
همینجوری
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۳
8
1
خاتمی وطن فروش است
اینو بعنوان دل نوشته من بپذیرید
پاسخ ها
رضا
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۷:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۴
با چه استدلالی این تهمت را به این سید والا مقام وارد می کنید؟یقین داشته باشید علاوه بر پشتوانه ی رای بیش از 21 میلیون،اگر کوچکترین ضعفی مشاهده میشد یا بشود ،به قول امام راحل مصلحت نظام بر همه جیز مقدم است،امروز باید در پیشگاه ملت ایران محاکمه می شد.ایشان در تمام 8 سال ریاست جمهوری وبعد از آن هدفی جز شناساندن نظام به جامعه ی جهانی نداشتند.غربی ها ایران و ایرانی را مخل امنیت جهانی می دانستند ولی خاتمی با حضور در محافل بین المللی چهره ی واقعی نظام و ملت ایران را هر روز بهتر از گذشته نمایان میکرد.بطوری که سال 2001 را با پیشنهاد خاتمی در سازمان ملل سال گفتگوی تمدن ها نا میدند.
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها