بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۵۶۴۲۱
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۰
یک روان‌شناس گفت: طلاق عاطفی به سردی رابطه میان زن و شوهر گفته می‌شود که در آن ضعف عاطفی به مرگ همه جانبه ابعاد ارتباطی زوجین منجر می‌شود.
 تدبیر24فرناز امیراصلانی  اظهار کرد: طلاق عاطفی و کاهش میل زن و شوهر به یکدیگر زمینه‌ساز کم شدن انرژی مثبت در خانواده شده و موجب می‌شود زوج‌ها در بیگانگی دنیای یکدیگر گم شوند، در این شکل از خانواده زن و مرد تنها حکم هم‌خانه را داشته و بنا به مصلحت یا عادت با هم زندگی می‌کنند؛ در واقع درک نکردن صحیح از رفتار و گفتار یکدیگر، نداشتن شناخت کافی از روحیات طرف مقابل و بی‌علاقه‌گی و سردی نسبت به شریک زندگی همگی دست به دست هم می‌دهند تا طلاق عاطفی شکل گیرد.

این روان‌شناس ادامه داد: بهتر است بدانیم جدایی عاطفی میان زن و شوهر به شکل زندگی در یک خانه بدون هیچ ارتباطی به غیر از مکالمات ضروری طلاق عاطفی است و در این نوع از جدایی فقط مسایل فرهنگی یا خانوادگی، وجود فرزندان و شرایط اجتماعی مانع طلاق می‌شود و زوجین به اجبار در کنار هم زندگی می‌کنند، از این رو یکی از عوارض این نوع زندگی شکل‌گیری روابط فراخانوادگی و فرازناشویی و آسیب‌دیدگی صداقت اجتماعی است.

وی افزود: پیش از طلاق عاطفی، طلاق روانی یعنی دلخوری و ناراحتی‌های مختلف بین زوجین اتفاق می‌افتد که می‌توان با کاهش توقعات، تغییر سبک زندگی به الگوی ایرانی اسلامی و افزایش گفت‌وگو و تبادل‌نظر تا حد زیادی از بروز آن جلوگیری کرد، البته متاسفانه غرور کاذب افراد تحصیل کرده یکی از مهم‌ترین علت‌های طلاق عاطفی محسوب می‌شود؛ چرا که این قشر بیش از سایر افراد از پذیرش راهنمایی و کمک بزرگ‌ترها اجتناب کرده و به علت سطح سوادشان به مشاوره بی‌اعتقادند، به علاوه هم راستا با همه این موارد می‌توان اشتغال زوجین، مشکلات جنسی و اختلافات مالی را ریشه‌های اصلی رفتاری در بروز طلاق عاطفی دانست.

امیراصلانی با تاکید بر اینکه ازدواج بر پایه تفاهم منجر به جدایی عاطفی نخواهد شد، خاطرنشان کرد: کنار هم قرار گرفتن زوجین و ادامه زندگی صرفا به دلیل وجود بچه‌ها بدترین راه‌حل است؛ چرا که این‌گونه زندگی کردن الگوی بدی برای کودک بوده و منجر به افسردگی، اضطراب، تنش و عصبانیت بیشتر در زوجین می‌شود.

این روان‌شناس تصریح کرد: افراد پیش از ازدواج باید به مشاوره مراجعه کنند و فقط به دلیل خوب بودن یک فرد با او ازدواج نکنند، در واقع باید میان زوجین علاقه نیز وجود داشته باشد و در نظر بگیرند که مراقبت پیش از ازدواج نیز حایز اهمیت است، البته اگر چه طلاق به‌عنوان آخرین راه‌حل در خصوص زندگی‌های فروپاشی شده محسوب می‌شود، اما در برخی موارد ثبت جدایی و طلاق رسمی می‌تواند به بهبود سلامت زوجین کمک کرده و آن‌ها را از ادامه یک مسیر نادرست منصرف کند، به همین خاطر نمی‌توان همه خانواده‌ها را به چشم‌پوشی از طلاق توصیه کرد.

وی تاکید کرد: نباید ترس از جدایی و برچسبی که به زنان مطلقه خورده می‌شود دلیل ادامه رابطه و حفظ زندگی باشد؛ چرا که طلاق عاطفی در موارد حاد و غیرقابل درمان به‌معنای جدایی روحی و معنوی زوجین از یکدیگر بوده و زمینه‌ساز نابودی تعهد زوجین از یکدیگر است، در نتیجه طلاق عاطفی و روانی باید به شکل ریشه‌ای درمان شود و به هیچ عنوان با سماجت ادامه نیابد.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها