بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۵۹۱۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۱:۲۷
مقام معظم رهبری در این رهنمودها از منظری آسیب شناسانه به انتخابات پرداخت و شاخص های مجلسی شایسته را برشمرد. در این زمینه چند نکته را باید مورد توجه قرار داد.
تدبیر24 :رهبر انقلاب صبحِ روز چهارشنبه پنجم اسفندماه و در آستانه برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، در دیدار با جمعی از مردم نجف آباد طی سخنان مهمی مردم را به حضور پای صندوق های رای فراخواند و رهنمودهایی را در این زمینه بیان کرد.
رهبری در این رهنمودها از منظری آسیب شناسانه به انتخابات پرداخت و شاخص های مجلسی شایسته را برشمرد. در این زمینه چند نکته را باید مورد توجه قرار داد.
1- رهبر انقلاب، دوقطبیِ «مجلس دولتی» و «مجلس ضددولتی» را یکی از دوقطبی های ساختگی و دروغین در فضای انتخاباتی برشمرد و تصریح کرد: «طراحان این دوقطبی تلاش دارند تا اینگونه القا کنند که بخشی از مردم ایران طرفدار مجلس دولتی هستند و بخش دیگر، مخالف مجلس دولتی، در حالی که ملت ایران نه مجلس دولتی می خواهد و نه مجلس ضد دولتی.» با توجه به سخنان رهبری و همچنین نامگذاری سال جاری به عنوان سال «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» باید این نکته را در نظر داشت که مجلس به عنوان صدای ملت و به عبارت بهتر چکیده خواست و اراده مردم باید در عمل همدل و همیار دولت باشد. البته این به معنای برکناری مجلس از مسوولیت های قانونی این رکن حکومتی نیست بلکه ضرورت های نظارت و نقد عملکرد دولت را نیز برجسته می سازد. به عبارت دیگر مصداق همدلی و همزبانی ملت و دولت را می توان در همیاری مجلس و دولت دید؛ مجلسی که در کنار این همیاری باید چشم بینای مردم و منتقد دولت برای بهبود اوضاع و بهینه سازی تصمیم های مربوط به اداره کشور باشد.
2- تشریح ترفند و برنامه تازه دشمنان از دیگر محورهای سخنان اخیر رهبری بود که فرمود: «بدخواهان ملت ایران برای این انتخابات، به ایجاد دو قطبی های دروغین روی آورده اند تا القای وجود دودستگی در مردم بکنند. ... منشا اصلی دو قطبی سازی های دروغین، در خارج از کشور است اما متاسفانه برخی اوقات در داخل نیز تکرار می شود». این سخنان در حالی بیان شد که روزهای گذشته با نزدیک شدن به برگزاری انتخابات هفتم اسفند ماه، شاهد رفتارهای غیراخلاقی برخی افراد و جریان های حاضر در رقابت های سیاسی بودیم. این عده، سرخط رفتارهای خود را از رسانه های بیگانه مشق کردند و بر همین اساس، با کلیدواژه هایی چون «لیست انگلیسی»، «ارتباط با سرویس های بیگانه»، «غربگرایی» و ... به تخریب رقیبان خود پرداختند. نکته قابل تامل این که حرکت در جهت اهداف رسانه های بیگانه و بی اخلاقی های انتخاباتی، علیه رقیبانی صورت می گرفت که صلاحیت آنان مورد تایید فقیهان شورای نگهبان قرار گرفته بود و به این ترتیب به جز نامزدهای رقیب، نهادهای نظام نیز هدف حمله و تخریب قرار گرفتند.
3- برشمردن ویژگی های بایسته مجلس از دیگر محورهای سخنان رهبری بود. رهبر انقلاب در این باره تصریح کرد: «ملت ایران مجلسی می خواهد که «متدین»، «متعهد»، «شجاع»، «فریب نخور»، «مقاوم در مقابل زیاده خواهی ها و طمع ورزی های استکبار»، «مدافع عزت و استقلال ملی»، «علاقمند واقعی به پیشرفت کشور»، «معتقد به حرکت علمی استعدادهای جوان»، «معتقد به اقتصاد درون زا»، «آشنا با درد مردم» و «مصمم به حل مشکلات مردم» باشد و مرعوب آمریکا نشود و به وظایف قانونی خود عمل کند.»
با توجه به یکی از بزرگترین تحولات سیاسی کشور در ماه های گذشته یعنی کسب و اجرای «برنامه جامع اقدام مشترک» (برجام)، بسیاری از نمایندگان مردم در مقام پشتیبان دولت در مذاکرات هسته ای قرار گرفتند و نشان دادند که همچون دیپلمات های ورزیده کشورمان با اعتماد به نفسی بالا و خودباوری می توانند برای پافشاری بر حقوق مسلم خود در صفوف مقابله با قدرتمندترین دولت های جهان قرار گیرند. همچنین با توجه به ویژگی های مورد نظر رهبری در خصوص مجلس دردآشنای مردم وعلاقمند واقعی به پیشرفت کشور، انتظار می رود مجلس دهم با توجه به لغو تحریم ها و بازشدن مسیر رشد و توسعه اقتصادی ایران، در جهت دستیابی به این ویژگی ها بلندترین گام ها را بردارد.
4- رهبر انقلاب به تبیین دقیق 2 واژه «میانه رو» و «تندرو» پرداخت. بنا بر سخنان رهبری: «در اسلام، چنین تقسیم بندی وجود ندارد و میانه و وسط، به معنای راه مستقیم است، بنابراین در مقابلِ راه میانه، تندروی قرار ندارد بلکه منحرفین از صراط مستقیم قرار دارند». با نگاهی به این رهنمود، می توان به سادگی دریافت که فاصله گرفتن از مسیر مستقیم و انحراف از آن، انسان را به سمت بیراهه تندروی خواهند کشاند. در کشوری که مبنای حرکت و تصمیم گیری بر اساس قانون اساسی به روشنی تبیین شده است، افراد نیز در جهت حفظ آرمان های انقلاب، مصلحت نظام و منافع مردم باید از تندروی یا به عبارت بهتر بیراهه روی در هر جریان سیاسی و خروج از خط مستقیم فاصله گیرند. همانگونه که رهبر انقلاب نیز تاکید کرد می توان در این مسیرِ مستقیم گاهی تند و گاهی کند حرکت کرد اما نمی توان از آن فاصله گرفت.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
حسن پیام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۷
0
0
با سلام خدمت مردم بزرگوار ایران

همانطور که از کل فرمايشات مقام معظم رهبری در طول
سخنرانی هايشان استنباط می شود نکته مهمی است که دیگر مسئولین محترم نیز باید لحاظ فرمایند و آن اینکه ایشان رهبر کل مردم ایران است بطوریکه بطور صریح حتی به مخالفان نظام و حتی مخالفان خودشان پیشنهاد می نمایند که در کل انتخابات پای صندوق های رای بیایند تا بیگانگان مایوس گردند.و در انتخاب ریاست جمهوری قبلی حدود چهارده میلیون پای صندوق های رای نیامدند و ایشان به دیدگاه این گروه مردم نیز احترام گذاشتند و بدین وسیله نشان دادند که در ایران همه گروه ها با هر نظری آزاد هستند و این نشان از مردم سالار دینی است که معظم له سال ها پیش اعلام فرمودند.
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها