بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۵۹۴۷۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۹
اگرچه احمدی‌نژاد چندین بار قبل از برگزاری انتخابات مجلس دهم اعلام کرده بود که در این انتخابات نقش آفرین نخواهد بود، اما برخی وزرای وی نامزد این انتخابات شدند.
تدبیر24 :به گزارش خبرآنلاين، چهار تن از اعضاي کابينه وي موفق شدند يک ضرب وارد مجلس شوند. حميدرضا حاجي بابايي وزير آموزش و پرورش دولت دهم، نماينده همدان شد. محمدمهدي زاهدي وزير علوم دولت نهم نماينده کرمان شد و محمود بهمني رئيس بانک مرکزي در دولت احمدي ‌نژاد نيز نماينده ساوجبلاغ شد. عبدالرضا مصري وزير رفاه دولت احمدي نژاد هم از کرمانشاه نماينده مجلس شد.

محمدرضا ميرتاج الديني هم که از کرسي نمايندگي تبريز در مجلس راهي معاونت پارلماني دولت دهم شده بود، بار ديگر شانس خود را در اين انتخابات آزمود. او از جمله سه نماينده همين حوزه انتخابيه است که به مرحله دوم راه يافته است.

البته 9 تن ديگر از اعضاي کابينه و ياران احمدي‌نژاد با اينکه از سوي شوراي نگهبان تاييد صلاحيت شدند هم نتوانستند از مردم راي بگيرند. اگرچه چهره‌هايي همچون پرويز داوودي معاون اول دولت نهم، محمد سليماني وزير ارتباطات دولت نهم، مسعود ميرکاظمي وزير بازرگاني و نفت دولت هاي نهم و دهم، محمد ناظمي اردکاني وزير تعاون دولت نهم، مرضيه وحيد دستجردي وزير بهداشت دولت دهم، لطف الله فروزنده معاون پارلماني دولت دهم و مهرداد بذرپاش رئيس سازمان ملي جوانان در دولت دهم در ليست ائتلاف اصولگرايان در تهران قرار گرفتند، اما نتوانتسند از اهالي پايتخت راي بگيرند.

محمد حسيني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي احمدي نژاد هم از رفسنجان نامزد شده بود، اما راي نياورد. پرويز کاظمي وزير رفاه دولت نهم هم مستقل از حوزه تهران نامزد شد اما او هم راي نياورد. فاطمه واعظ جوادي و صادق خليليان رئيس سازمان محيط زيست و وزير جهادکشاورزي دولت احمدي نزاد هم قصد داشتند از تهارن وارد مجلس شوند که نشد.

دو تن ديگر از وزراي احمدي نژاد هم نيامده از عرصه رقابت رفتند. نخست علي نيکزاد وزير مسکن دولت دهم که اساسا ثبت نامش در انتخابات را تکذيب کرد و دوم محمد عباسي وزير ورزش دولت دهم که چون مورد حمايت اصولگرايان قرار نگرفت، از حضور در رقابت هاي انتخاباتي، انصراف داد.

در ميان استانداران دولت احمدي نژاد نيز دو نفر به مجلس دهم راه يافتند. نخست عليرضا بيگي از تبريز و دوم حبيب الله دهمرده از زابل.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Romania
|
۱۷:۱۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
0
0
تعجب ما از مردم همدان بود که به حاجی بابایی برای مجلس رأی دادند!!
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها